Tropheus Akvaryumu Kurduk Yeni resimler eklendi...
Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2012 20:06
Fotoğraf:
Boyut (cm):
Kapasite (litre):280
Canlılar:Şu an 2 adet gümüş kopekbalığı bulunmakta ama yarın 7 adet 6-7 cm duboisi yada ikola almayı düşünüyoruz
Malzemeler:
Akvaryum Bakımı:
Kullanılan Yemler:
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:
hamdi07 2012-01-09 15:42:51
Boyut (cm):
Kapasite (litre):280
Canlılar:Şu an 2 adet gümüş kopekbalığı bulunmakta ama yarın 7 adet 6-7 cm duboisi yada ikola almayı düşünüyoruz
Malzemeler:
Akvaryum Bakımı:
Kullanılan Yemler:
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:
Arkadaşlar akvaryumumuz bu son hali içinde papağan green teror vardı şu an içinde sadece 2 vatoz ve 2 kopek balığı bulunmakta yukarıdada belirttiğim gibi yarın yeni tropheuslar almayı düşünüyoruz.. Sizlerdende hem tür için hem besleme için hem de yapmamız ve yapmamamız gereken şeyler için öneriler bekliyoruz..
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2012 20:34
Hayırlı olsun benim size tavsiyem tropheuslaru almadan evvel akvaryumunuzun suyunu tamamen değiştirmeniz ve o balıkları elden çıkarmanız olacaktır.
Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2012 20:36
[QUOTE=Yakup ÖZDEMİRCİ]Hayırlı olsun benim size tavsiyem tropheuslaru almadan evvel akvaryumunuzun suyunu tamamen değiştirmeniz ve o balıkları elden çıkarmanız olacaktır.
[/QUOTE]
[/QUOTE]
akvaryum suyunu yarıya kadar çekip yeni su ekledik bu yeterli olmazmı? kalan köpekbalıkları bir sorun çıkartırmı?
Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2012 20:37
Bildiğim kadarı ile köpekbalıkları etçil bir tür o yüzden sorun olur birarada beslemeniz ve onların suyuna tropheus koymanız sıkıntı yaratır diye düşünüyorum.
Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2012 20:44
Rica ederim.Onların çıkması sorun oluşturacaksa bence etçil bir tür beslemeniz daha iyi bir karar olacaktır.