Tropheus beni yıldırdı.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Selamlar tank ınızda balık sayınız çoksa eger sitrese girmelerinin ilk belirtisi bu olabilir yer darlıgı.
Muklaka başka bir sorun var ki balıklarınızda anormal olmuyan durumlar yaşanıyor usta diye tabir ettigimiz arkadaşlar yardım ederlerse daha iyi olur bilip bilmeden konuşmayalım yanlış yönlendirmiyelim bu balıklara iyi paralar verip ediniyoruz iyi günler.
Caner bey makrakantayı akvaryumcu "trpoheus akvaryumunda olmazsa olmaz ciklet öpçüsü budur" dediği için almıştım. Derhal çıkarıyorum. Hatta buradan söyleyeyim ankaradan isteyene hediye edebilirim. Yemeleme saatlerim ve yem türleri:
1- Her sabah 07.30'da Tetra phyll
2-Akşam 18.30'da sera spirulina yarım tablet
3-Akşam 20.00'da sera flora
4-Akşam 22.00'da tetra pro vegetable
5- Akşam 23.30'da tetra phyll
İş dolayısıyla yemleme düzenim bu şekilde kurulu. Yemleri az bir şekilde parmağımın ucuyla atıyorum ve artık neredeyse hiç kalmıyor. Ana tanka direk kimyasal hiç atmadım. Su dinlendirme bidonum var. Haftada 2 defa %15 +%15 su değişikliği yapıyordu ama bu da belki stres yapıyordur diye haftada bir %25 yapıyorum şu anda. tedaviyi başka bir akvaryumum olmadığından bir kovada yapıyordum.
Erdem Bey; Akvaryumcu elinden çıkarmak için satmış olabilir o balığı.Makaranta genelde salyangoz olan akvaryumlarda tercih edilir.