Tropheus Brichardi Bulombora- Emrah07( Yeni foto syf 18-19)
Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2013 12:30
Üremeleri biraz farklı derken o anlamda demedim kardesım. Tabi ki de bu şekilde üremeleri gerekiyor. Ama nasıl deyim? Hani isteksiz bir ilişki kurulmuş gibi hissettim bir an. Bakma sen bana tekrar tekrar maşallah diyorum. :)
Bülent ÖNER 2013-01-19 19:45:45
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2013 13:22
Emrah bey harika balıklarınız var maşaallah, Allah'ım verdi mi insanın gönlüne göre verirmiş. Sağlıkla yaşa ve yaşat kardeşim. Siz her şeyi hakkıyla yapıyorsunuz, TEBRİKLER.
Bülent ÖNER 2013-01-19 19:43:51
Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2013 16:05
[QUOTE=kuzenemlak]
Üremeleri biraz farklı derken o anlamda demedim kardesım. Tabi ki de bu şekilde üremeleri gerekiyor. Ama nasıl deyim? Hani isteksiz bir ilişki kurulmuş gibi hissettim bir an. Bakma sen bana tekrar tekrar maşallah diyorum. :)
[/QUOTE]
[QUOTE=Kemal ERTEN] Emrah bey harika balıklarınız var maşaallah, Allah'ım verdi mi insanın gönlüne göre verirmiş. Sağlıkla yaşa ve yaşat kardeşim. Siz her şeyi hakkıyla yapıyorsunuz, TEBRİKLER. [/QUOTE]
Gürkan bey erkek çok agresif takılıyor rakipleri olunca sanırım rahat çiftleşemiyor:D Bunlar haricinde birşey farkettiniz sanmıştım bende..
[QUOTE=Kemal ERTEN] Emrah bey harika balıklarınız var maşaallah, Allah'ım verdi mi insanın gönlüne göre verirmiş. Sağlıkla yaşa ve yaşat kardeşim. Siz her şeyi hakkıyla yapıyorsunuz, TEBRİKLER. [/QUOTE]
Kemal abi güzel yorumun ve düşüncelerin için çok teşekkür ederim. Daha iyileride sana nasip olur inşaAllah.
Gönderim Zamanı: 08 Şubat 2013 18:27
Bugün baskın erkeği ayırdım 2. erkek kendine gelsin diye. Oda hazır bekliyormuş hemen dişiyi doldurttu.
Tabiki Fotoğraf çekilmeden durulurmu.
Gönderim Zamanı: 08 Şubat 2013 22:36
Emrah çok güzel kareler yakalamışsın maşallah.İnşallah yumurtaların-yavruların ardı arkası kesilmesin sağlıklı ve bol yavrulu balıklar.
Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2013 08:03
Emrah bey bu görüntüleri bizimle paylaştığınız için teşekkürler siz bu işte tek siniz tebrik ediyorum bıravo sağlıcakla kal kardeş selamlar...
Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2013 19:17
[QUOTE=redstar]Emrah bey maşallah balıklarınız çok güzel ve çok güzel görüntülemişsiniz çiftleşme hallerini yumurtlamalarını iyi yakalamışsınız. [/QUOTE]
[QUOTE=İLKER ŞEN]Müthiş fotolar..41 kere maşaAllah[/QUOTE]
[QUOTE=YÜKSEL AYDEMİR]Emrah çok güzel kareler yakalamışsın maşallah.İnşallah yumurtaların-yavruların ardı arkası kesilmesin sağlıklı ve bol yavrulu balıklar.
[/QUOTE]
[QUOTE=Kemal ERTEN]Emrah bey bu görüntüleri bizimle paylaştığınız için teşekkürler siz bu işte tek siniz tebrik ediyorum bıravo sağlıcakla kal kardeş selamlar...[/QUOTE]
Fatih bey çok teşekkür ederim. Daha iyileri sizlerin olur inşaAllah.
[QUOTE=İLKER ŞEN]Müthiş fotolar..41 kere maşaAllah[/QUOTE]
İlker abi çok teşekkür ederim. Sanada yakışır bunlardan benden sölemesi..
[QUOTE=YÜKSEL AYDEMİR]Emrah çok güzel kareler yakalamışsın maşallah.İnşallah yumurtaların-yavruların ardı arkası kesilmesin sağlıklı ve bol yavrulu balıklar.
Yüksel abi çok teşekkür ederim güzel yorumun ve kocaman maşaAllah ların için.
[QUOTE=Kemal ERTEN]Emrah bey bu görüntüleri bizimle paylaştığınız için teşekkürler siz bu işte tek siniz tebrik ediyorum bıravo sağlıcakla kal kardeş selamlar...[/QUOTE]
Kemal abi güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim. Daha iyileri senin olur inşaAllah.
Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2013 22:07
Emrah Bey,
Maaşallahları var balıklarınızın Siz ve Ensar bey sayesinde bende bulomboracı oldum. Bu paylaşımlar için teşekkürler.
Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2013 22:29
Hakikaten posterlik olmuşlar, Maşallah.