Tropheus Brichardi Kipili Albino Video 39.ve İlangi Yellow 41.sayfada
Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2009 14:51
Fotoğraf:
Boyut (cm):130x50x70h
Kapasite (litre):455 LT
Canlılar:(15 D 4 E)TROPHEUS RED RAİNBOW KASANGA
Malzemeler:SİLİS KUM,EHEİM 2217 SEIO M820 DALGA MOTORU
Akvaryum Bakımı:HAFTADA BİR %20 SU DEĞİŞİMİYLE BİRLİKTE DİP ÇEKİMİ
Kullanılan Yemler:O.S.I SPİRULİNA PELLETS,NEW LİFE SPECTRUM CİCHLİD FORMULA,OPTIMUM FRESH H20 FLAKES,SMALL FİSH FORMULA,THERA+A TROPİCAL SPİRULİNA SUPER FORTE,TETRAPHYLL GRANULES,SERA SPİRULİNA TABLET
fatih8234 2012-02-06 12:33:55
Boyut (cm):130x50x70h
Kapasite (litre):455 LT
Canlılar:(15 D 4 E)TROPHEUS RED RAİNBOW KASANGA
Malzemeler:SİLİS KUM,EHEİM 2217 SEIO M820 DALGA MOTORU
Akvaryum Bakımı:HAFTADA BİR %20 SU DEĞİŞİMİYLE BİRLİKTE DİP ÇEKİMİ
Kullanılan Yemler:O.S.I SPİRULİNA PELLETS,NEW LİFE SPECTRUM CİCHLİD FORMULA,OPTIMUM FRESH H20 FLAKES,SMALL FİSH FORMULA,THERA+A TROPİCAL SPİRULİNA SUPER FORTE,TETRAPHYLL GRANULES,SERA SPİRULİNA TABLET
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:SODYUM KARBONAT VE KAYA TUZU
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2009 15:36
Maşallah koloniniz harika görünüyor. Tek kelimeyle süperler ileride daha güzel resimlerini bizimle paylaşmanız dileğiyle saygılar.
Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2009 16:06
Öncelikle sizi tebrik ederim.Balıklarınız ve akvaryumunuz çok güzel gözüküyor.Bir de şunu öğrenmek istiyordum.Red rainbow yavrularını satmayı düşünüyormusunuz?
Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2009 16:19
Merhaba Fatih Bey öncelikle balıklarınıza bayıldım. Çok güzel görünüyorlar sizin ve arkadaşların söylediği gibi iyi fotoraf makinasıyla daha güzel resimler ekleyebilirsiniz. Güle güle besleyin.
Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2009 16:26
[QUOTE=orjinn]Öncelikle sizi tebrik ederim.Balıklarınız ve akvaryumunuz çok güzel gözüküyor.Bir de şunu öğrenmek istiyordum.Red rainbow yavrularını satmayı düşünüyormusunuz?[/QUOTE]
Teşekkür ederim Harun Bey şuan için düşünmüyorum
Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2009 16:44
Fatih bey balıklarınız cok güzel maşallah ustat balıkları kimden aldınız ve akvaryuma attıktan sonra herhangi bir sorunla karşılaştınızmı acaba?
Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2009 16:50
Adı bile güzel balıkların, Red Rainbow kasanga Bu balığı isteyen benim gibi o kadar çok insan var ki tanıdığım, Allah sağlıkla bakmayı ve yavrularını gösterir inşallah.
Saygılar.
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2009 17:20
[QUOTE=cape down]
fatih8234 2009-10-11 17:24:47
Fatih bey balıklarınız cok güzel maşallah ustat balıkları kimden aldınız ve akvaryuma attıktan sonra herhangi bir sorunla karşılaştınızmı acaba?
[/QUOTE] Teşekkür ederim Osman Bey Balıklar Almanya dan gelme ilk önce balıklar 20 taneydi ilk hafta alışmasında problem yoktu 10.günde 1 tane öldü ve arkası gelmeye başlıyodu ayrı tanka tek almaya başladığımda her ayırdığım balık öldü biraz araştırdıktan sonra clout adlı ilacı buldum yine ayrı tankta denedim ama sonuç vermedi ve balıklar ölmeye devam ediyodu tedaviyi ana tanka uyguladım ve 15 tane balığı kurtardım ve formları da gördüğünüz gibi ve 1e 3d de selim222 nickli Recep beyden aldımÜye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2009 17:23
Maşallah mükemmel bir kolini inşallah benimde böyle bir kolinim olur..
Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2009 17:33
[QUOTE=cape down]
Teşekkürler fatih bey süper bir koloni olmuş.Saygılar
[/QUOTE] Ben teşekkür ederim nedemek yardımcı olabildiysem ne mutlu bana ama dışarıdan gelen her balıkta muhakkak ölümler yaşanabiliyor buda yüksek ihtimalle sitres ve su değerleri büyük rol oynuyor.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir