tropheus demasoni frontosa
Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2014 00:13
Arkadaşlar demasoni 2 tane 4-5 cm. Frontosa 4 tane 6-7 cm. ve red rainbow tropheus, 4 tane 4-5 cm. balığımı aynı tankta besliyorum. Etçil, otçul yem kullanıyorum. Beraber sorunsuz yaşıyorlar şimdilik. 2 gün oldu. İleride bir sorun çıkabilir mi?
Bülent ÖNER 2014-02-15 00:35:32
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2014 20:26
[QUOTE=daimon0]Tropheuslar ve demasonilere etçil yem ,yani protein ağırlıklı yem hiç vermemek mi gerekiyor ?[/QUOTE]
Evet tropheuslar ve demasoniler otcul agırlıklı beslenen balıklar.Eğer fazla proteinle beslenirlerse bloat olabiliyorlar.
Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2014 20:36
[QUOTE=daimon0] Arkadaşlar demasoni 2 tane 4-5 cm. Frontosa 4 tane 6-7 cm. ve red rainbow tropheus, 4 tane 4-5 cm. balığımı aynı tankta besliyorum. Etçil, otçul yem kullanıyorum. Beraber sorunsuz yaşıyorlar şimdilik. 2 gün oldu. İleride bir sorun çıkabilir mi?
[/QUOTE]
Tank ölçüleri nedir ?
[/QUOTE]
Tank ölçüleri nedir ?
Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2014 12:56
[QUOTE=jacobsen__] [QUOTE=daimon0] Arkadaşlar demasoni 2 tane 4-5 cm. Frontosa 4 tane 6-7 cm. ve red rainbow tropheus, 4 tane 4-5 cm. balığımı aynı tankta besliyorum. Etçil, otçul yem kullanıyorum. Beraber sorunsuz yaşıyorlar şimdilik. 2 gün oldu. İleride bir sorun çıkabilir mi?
[/QUOTE]
Tank ölçüleri nedir ?[/QUOTE]
Çağdaş ÖZDOĞAN 2014-02-19 13:07:35
[/QUOTE]
Tank ölçüleri nedir ?[/QUOTE]
126 litre akvaryumum .Biliyorum bu hacim az, ancak balıklar küçük olduğu için besliyorum.
Gönderim Zamanı: 20 Şubat 2014 11:24
[QUOTE=daimon0]
Balıklar küçük ama büyüdüklerinde sıkıntı olacaktır. Şunu diyebilirisiniz 'büyüyünce çıkartırım'; bence diyemezsiniz çünkü balıklar hacim yeterli olmadığından yanık kalacak ve fazla büyümeyecektir. Bence yol yakınken biraz sayı azlatmalısınız
126 litre akvaryumum .Biliyorum bu hacim az, ancak balıklar küçük olduğu için besliyorum.
[/QUOTE]Balıklar küçük ama büyüdüklerinde sıkıntı olacaktır. Şunu diyebilirisiniz 'büyüyünce çıkartırım'; bence diyemezsiniz çünkü balıklar hacim yeterli olmadığından yanık kalacak ve fazla büyümeyecektir. Bence yol yakınken biraz sayı azlatmalısınız