Tropheus Fotoğraflarım
Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2010 01:53
Tuğrul Bey doyumsuz güzellikte binbir zahmetle çekim yaptığınız Tropheus fotoğrafları için teşekkürler.Tropheus fotoğrafları çekerken flaş kullanmak ve ayrıca yüksek değerdeki ışık Bu tür balıklarda strese sebebiyet vermiyor mu.Biliyorsunuz ki bu kadar nadide güzel güzellikteki balıklar bir okadar da kırılganlar.İlginize şimdiden teşekkürler miras 2010-04-30 01:54:19
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2010 02:50
[QUOTE=miras] Tuğrul Bey doyumsuz güzellikte binbir zahmetle çekim yaptığınız Tropheus fotoğrafları için teşekkürler.Tropheus fotoğrafları çekerken flaş kullanmak ve ayrıca yüksek değerdeki ışık Bu tür balıklarda strese sebebiyet vermiyor mu.Biliyorsunuz ki bu kadar nadide güzel güzellikteki balıklar bir okadar da kırılganlar.İlginize şimdiden teşekkürler [/QUOTE]
Rica ederim Basri Bey, önemli olan paylaşım. Balıkların flaşa alışabilmesi için biraz zaman gerekiyor elbette. Bir anda çok sayıda fotoğraf çekmek tabiki stres yaratacaktır. Onun için fotoğraf sayısını zamanla arttırıyorum. Birkaç çekimden sonra artık yadırgamamaya başlıyorlar flaşı.
Rica ederim Basri Bey, önemli olan paylaşım. Balıkların flaşa alışabilmesi için biraz zaman gerekiyor elbette. Bir anda çok sayıda fotoğraf çekmek tabiki stres yaratacaktır. Onun için fotoğraf sayısını zamanla arttırıyorum. Birkaç çekimden sonra artık yadırgamamaya başlıyorlar flaşı.
Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2010 02:21
Çok teşekürler tam bir görsel show olmuş..
Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2010 18:37
Tugrul Bey,
Size ve bu balıklarınıza bu kadar yakın olup da hala nasıl tanışamadık Bir türlü anlamış değilim.
Sizin gibi bu hobiye yürekten bağlanmış biriyle tanışma fırsatını 4 gözle bekliyorum.Balıklarınız için söylenecek fazla söz yok zaten.Tek kelimeyle mükemmel kareler.Tebrik ediyorum.
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2010 20:58
[QUOTE=leoo]Tugrul Bey,
Güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim Avni Bey. Haklısınız bir türlü tanışmak nasip olmadı, ama dilerim yakın zamanda tanışır, sohbet ederiz.
Tebrik eden tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
JİNEKOLOG 2010-05-09 02:58:23
Size ve bu balıklarınıza bu kadar yakın olup da hala nasıl tanışamadık Bir türlü anlamış değilim.
Sizin gibi bu hobiye yürekten bağlanmış biriyle tanışma fırsatını 4 gözle bekliyorum.Balıklarınız için söylenecek fazla söz yok zaten.Tek kelimeyle mükemmel kareler.Tebrik ediyorum.
Saygılar...
[/QUOTE]Güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim Avni Bey. Haklısınız bir türlü tanışmak nasip olmadı, ama dilerim yakın zamanda tanışır, sohbet ederiz.
Tebrik eden tüm arkadaşlara teşekkür ederim.