İlangi'den sonra İkola Kaiser dedik hüzünlü veda ile uğurladık sayfa13
Merhaba ibrahim bey,
Kayalar derken eski kayalardan bahsediyorsanuz şayet onları ve o akvaryumu sattım, şuanda elimde 100x40x53 boyutlarında yukarıda gördüğün akvaryum var eğer bunada sığmazlarsa ileryen zamanlarda daha büyüğünü inşallah alırız. Yorumunuz için teşekkürlerimi sunuyorum.
Hayırlı günler,
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Fosil Kayalar tanka eklendi ve arkan mavi fonda hazır fakat yapıştırmak için zamanım olmadı onuda en kısa sürede yapıştıracağım inşallah, tek eksiğim Anubias bitkisi kaldı onuda inşallah en kısa sürede tedarik etmeye çalışacağım böylece tank tamamen hazır olmuş olacak Allah'ın izni ile bu arada yeni resimleri sayfa 1'e ekledim ordan görebilirsiniz. Eğer eksiğim varsa lütfen çekinmeden buraya yazın bende hatalarımı sizler sayesinde düzeltmiş oluyum arkadaşlar.
Hayırlı günler,
Haklısın İbrahim, sağ tarafta duran kayayı bilerek büyük aldım ama kesecek adam bulamadım yada bir kaç tane daha alayım dediğin gibi, iç filtreyi de tamamen kaldırma taraftarıyım fakat şöyle ince uzunlardan alsam mı diye de düşünüyorum faktörü çok büyük çünkü, gerçi hepsi biryana bitki koyarsam bütün görsellik ön plana çıkacak gibi hissediyorum yanılıyor muyum sence İbrahim,
Haklısın İbrahim, sağ tarafta duran kayayı bilerek büyük aldım ama kesecek adam bulamadım yada bir kaç tane daha alayım dediğin gibi, iç filtreyi de tamamen kaldırma taraftarıyım fakat şöyle ince uzunlardan alsam mı diye de düşünüyorum faktörü çok büyük çünkü, gerçi hepsi biryana bitki koyarsam bütün görsellik ön plana çıkacak gibi hissediyorum yanılıyor muyum sence İbrahim,
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
İbrahim arkadaşım dün bana Eheim power difüzör' ü tavsiye etmişti bende dayanamadım hem Oğuzhan bey ile Metehan bey'i ziyaret hem de malzemeleri almak için Deep Sea Pet Center' e gittim Allah razı olsun çok güzel ağırlandım ve üretim hanelerindeki ithalatlarını da bu vesile ile görmüş oldum. F0 ve F1' ler mükemmel diyebilirim alacaklara tavsiye ederim. :D
İbrahim senin sayende hem bu parçayı aldım hem de anubias bitkisi aldım :) Allah razı olsun senden vesile olmasan yerimizden kıpırdamayacaktık herhalde, resimleri cep telefonundan çektim fotoğraf makinesini akşam şirkette unutmuşum biraz görüntü kalitesi kötü fakat en kısa sürede yeni resimlerle karşınızda olacağım Allah'ın izni ile inşallah, arka fonu da artık cumartesi yada pazar günü değiştireceğim Rabbim izin verirse ve işte resimler İbrahim aparatı dış filtrenin hortumuna bağladım resimlerde gözüküyor sence olmuş mu ?
Cümlemizden ALLAH razı olsun.Akvaryum.com sağolsun
Forum sayesinde siz ve sizin gibi arkadaşlarla tanışıyoruz,elimizden geldiği kadar bilgimizin zekatını vererek yardımcı olmaya çalıştığımız kişilerin bir çoğunun hayır dualarını alıyoruz.Bilmediğimiz birçok şeyi de öğreniyoruz...
Dış filtrenin gelen hortumunun ucuna resimdeki gibi,
dirsek bir boru ekledikten sonra takılacak hortumun ucuna taksaydınız çok daha iyi olurdu.Fakat dirsek borunuz yoksa,böyle de olur.
Hortumların,meraklı kişiler,çocuklar veya ev temizliği vb.esnasında az veya çok hareket etmesini düşünerek,ihtiyaten dış filtrenin temiz su çıkış hortumunu akvaryum içine,vantuz yardımıyla iyi bir şekilde sabitlemekte fayda var.Allah göstermesin olurda bu hortumun ucu tanktan çıkarsa sizi(tankın suyunun dışarı akması neticesinde,tankın boşalması,balıkların susuz kalması,ev eşyalarının sıkıntıya uğraması.......gibi)felaketlerle yüz yüze getirebilir.
Eşref bey akvaryumunuzda Profil imza ambleminizde çok şık olmuş hayırlı olsun gerçekten her ikiside çok güzel.Ama kardeş bi ara satlıktaydı balıklarınız hayırdır neler oluyor gittilermi duruyorlarmı neden böyle bir karar aldınız merak ediyorum bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim.
Eşref bey akvaryumunuzda Profil imza ambleminizde çok şık olmuş hayırlı olsun gerçekten her ikiside çok güzel.Ama kardeş bi ara satlıktaydı balıklarınız hayırdır neler oluyor gittilermi duruyorlarmı neden böyle bir karar aldınız merak ediyorum bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim.[/QUOTE]