Tropheus Kasakalawe akvaryumum yeni resimler ve video sayfa 4 te
Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2010 18:08
Boyut (cm):150*50*65
Kapasite (litre):480
Canlılar:Tropheus moori kasakalawe F1
Malzemeler:Quartz kum, yuvarlak kayalar Unistar 4 l iç filtre,ehiem 2228 dış filtre
Akvaryum Bakımı:Haftalık dip çekimi % 20
Kullanılan Yemler:Dainichi vegie fx,dainichi vegie deluxe,tetra provegatable,Nls chichlid formula,tropikal süper forte,tropkila sipura tabin,sera sipurilan tablet.
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:Buffer ve tuzu
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2010 18:52
Maşşalllah sonunda İstedğin Koloniye sahip oldun Yakup abi. KOca bir maşşalllah benden. Torunlarına talibim bunu yaz bir kenara.. :) 2.resim de brevis mi gördüm ? Ortam da çok güzel görünüyor balıklar da ..
Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2010 18:53
Bir tane dişi brevisim kaldı elimde erkeği nasıl atladıysa atlamış akvaryumdan yerde kurumuş bir halde buldum dişisi duruyor oyle
Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2010 18:59
Öncelikle selam, balıklarınız çok hoşuma gitti. Ayrıca akvaryumun 2-3 metre uzaktan fotoğraflarını da koyabilir misiniz?
Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2010 19:11
[QUOTE=Serhan Karaağaçlı]Öncelikle selam, balıklarınız çok hoşuma gitti. Ayrıca akvaryumun 2-3 metre uzaktan fotoğraflarını da koyabilir misiniz?[/QUOTE]
Beğenmenize çok sevindim tabiki koyarım çekerim birazdan eklerim.Teşekkürler.
Beğenmenize çok sevindim tabiki koyarım çekerim birazdan eklerim.Teşekkürler.
Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2010 19:13
Balıklar ve yeni tankınız hayırlı olsun.Arka fonla balıklar birbirinin tonlarıNDA OLDUĞU İÇİN BOYUTLARINI ANLAYAMADIM . Acaba kaç aylıklar ve kaç cmler bilgi verebilirmisniz.
Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2010 19:28
[QUOTE=furrion]
Tankım eski bu arada balıklar yeni ama yine de sağolun daha iyisi sizlerin olsun , Balıklar 6,5 cm ile 8 cm arasında arasında değişiyor.Yeni aldım daha balıkları çok net bilgiye sahip değilim ama yaklaşık 1 yaşındadırlar diye düşünüyorum.
Balıklar ve yeni tankınız hayırlı olsun.Arka fonla balıklar birbirinin tonlarıNDA OLDUĞU İÇİN BOYUTLARINI ANLAYAMADIM . Acaba kaç aylıklar ve kaç cmler bilgi verebilirmisniz.
[/QUOTE]Tankım eski bu arada balıklar yeni ama yine de sağolun daha iyisi sizlerin olsun , Balıklar 6,5 cm ile 8 cm arasında arasında değişiyor.Yeni aldım daha balıkları çok net bilgiye sahip değilim ama yaklaşık 1 yaşındadırlar diye düşünüyorum.
Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2010 21:42
[QUOTE=fidangul]Hayırlı olsun kasakalewe'lerin yakup bol yavru alman dileğiyle
[/QUOTE]
Sağolasun enver bey inşallah umutlarımız o şekilde.Yavrular için ayrıca teşekkür ederim.
yakupozdemirci 2010-12-28 21:43:30
Sağolasun enver bey inşallah umutlarımız o şekilde.Yavrular için ayrıca teşekkür ederim.
Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2010 23:19
Çok güzel bir akvaryum olmuş tebrikler.....Bol yavru alırsnız umarım...
Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2010 23:28
[QUOTE=magicworld]
Çok güzel bir akvaryum olmuş tebrikler.....Bol yavru alırsnız umarım...[/QUOTE]
Teşekkür ederim çok daha iyileri sizlerin olur inşallah.
Teşekkür ederim çok daha iyileri sizlerin olur inşallah.
Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2010 11:23
Yakup abi; Balıklarınız çok güzel görünüyor,Sağlıklı bir şekilde güle güle büyütmeniz dileğiyle.......Herkesin beslemek istediği balık türüne sonunda eriştin abi.
Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2010 11:43
Ellerinize sağlık hayallerimi gerçekleştirmişsiniz :)