Tropheus Katoto 6 aylık yavrumun ağzı dolu video klip eklendi
Saygılarımla...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Saygılarımla...
[/QUOTE]
Asıl sayğı bizden hakan kardeşim aslında ben rutin bakımlarını yapıyorum geldikleri yer iyi olunca sadece yapmam gerekenleri yapmak kalıyo geriye bizde sevdiğimiz için sevgiyle baktığımız için gerisi geliyor dediğin gibi.Rabbim herşeyin hayırlısını versin cümle müslümanlara kardeşim senden bu sözleri duymak gerçektende çok güzel kendine ailene ve balıklarına iyi bak...........
Tebrik ederim Kahraman Bey,
Çok iyi bir tank kurulumu gerçekleştirmişsiniz, balıklarınızın da formu çok iyi maşallah, Yavrularınıza sağlıkla kavuşursunuz inşallah.
Lakin nacizane belirtmek istediğim bir husus var, kayalarınız mukenmel ama biraz tehlikeli değillermi, Kayma riskini düşünürseniz balıklarınız için bir sıkıntı oluşabilir, sert düşüşlerde akvaryum içinde problem olabilir.
Tebrik ederim Kahraman Bey,
Çok iyi bir tank kurulumu gerçekleştirmişsiniz, balıklarınızın da formu çok iyi maşallah, Yavrularınıza sağlıkla kavuşursunuz inşallah.
Lakin nacizane belirtmek istediğim bir husus var, kayalarınız mukenmel ama biraz tehlikeli değillermi, Kayma riskini düşünürseniz balıklarınız için bir sıkıntı oluşabilir, sert düşüşlerde akvaryum içinde problem olabilir.
[/QUOTE]
Ali bey iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim inşallah herkez balıklarına sağlıklı bir şekilde bakar ve bol yavrular alır.
Kaya dizilimlerini balıklar biraz daha boylansınlar tekrar bir elden geçirmeyi düşüşnüyorum açıkçası düşündüğünüz için ayrıca teşekkürler.
Kahraman nooldu fazla sağa sola takılmaya başladın balıkları unuttun galiba ne zamandır ne bir yazı bir foto ekledin. En yakın zamanda yeni fotolar bekliyorum haberin olsun. Yoksa gelip kendim çekerim bilesin... :)
Kahraman nooldu fazla sağa sola takılmaya başladın balıkları unuttun galiba ne zamandır ne bir yazı bir foto ekledin. En yakın zamanda yeni fotolar bekliyorum haberin olsun. Yoksa gelip kendim çekerim bilesin... :)
[/QUOTE]