Tropheus Katoto (Deniz Ağbimin)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Maşallah Balıklarınız çok bakımlı ve güzeller.Birbirinden güzel video ve resimleri seyrederken büyük keyif aldım.Balıkları kusturmadan aldığınız yavrular içinde ayrıca tebrikler.Tankta çok güzel bir doğam ortam oluşturmuşsunuz.Tankta tahminim fotolardan anladığım kadarıyla kaya dizilimleride değişimler olmuş Tankın genel bir fotosunu yayılarsanız seviniriz.Bol yavrulu günler dilerim.
Teşekkür ederim Basri Bey. İnanın hani derler ya bazı şeylere paha biçilmez doğal yoldan yavru almak izlemek bize has şanslı hissettiren bir şey. Tankta yavrular gelecek diye ilk batın yavrular için mağaralar olsun istedik.Ama şimdi anaçlar yavrulara alıştılar mağaraları bozsakta sorun olmayacaktır. Genel foto yayınlarım yarın. Saygılarımla
Teşekkür ederim Basri Bey. İnanın hani derler ya bazı şeylere paha biçilmez doğal yoldan yavru almak izlemek bize has şanslı hissettiren bir şey. Tankta yavrular gelecek diye ilk batın yavrular için mağaralar olsun istedik.Ama şimdi anaçlar yavrulara alıştılar mağaraları bozsakta sorun olmayacaktır. Genel foto yayınlarım yarın. Saygılarımla
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Selim Bey, Deniz ağbinizin yavruları kıpır kıpır akvaryuma ayrı bir güzellik katmışlar maşallah. Fosil kayalar çok dikkatimi çekti o konuda size bir sorum olacak. Taşlar üstünde yosun oluşumu mükemmel tam istediğim gibi olmuş. Taşlar kaç aydır akvaryumdalar ve sanırım günde 6 saat florosan açık kalıyor doğru mu? Yeni tankımı müsait olduğunuz bir ara incelerseniz arka fona uygun bir kaya arıyorum elimde fosil kaya var değiştirmeyi düşünüyordum ama ben bu derece yosunlandığını ilk defa bu güzel tankta görünce değiştirip değiştirmekte kararsız kaldım açıkçası. Siz ve Deniz Ağbiniz bu konuda yardımcı olursa çok sevinirim. Sağlıklı balıklar.
Saygılar.