Tropheus Maswa Kayalıklar (güncel Fotolar 1. Sayfada)
Gönderim Zamanı: 17 Şubat 2019 22:28
[QUOTE=M.Murat Yavuz]Güncel [/QUOTE]
Akvaryumunuz ve balıklarınız çok güzel sağlıkla büyütüp yavrularını görün inşallah
Bildiğiniz üzere sizin akvaryum ölçülerinizde benimde akvaryumum banada ilham kaynağı oluyor sizin kurulumunuz inşallah güzel bir iş çıkarırım bende [:)]
Akvaryumunuz ve balıklarınız çok güzel sağlıkla büyütüp yavrularını görün inşallah
Bildiğiniz üzere sizin akvaryum ölçülerinizde benimde akvaryumum banada ilham kaynağı oluyor sizin kurulumunuz inşallah güzel bir iş çıkarırım bende [:)]
Beğenenler: [T]66100,M.Murat Yavuz[/T]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2019 21:26
[QUOTE=Reklamci92]
Bildiğiniz üzere sizin akvaryum ölçülerinizde benimde akvaryumum banada ilham kaynağı oluyor sizin kurulumunuz inşallah güzel bir iş çıkarırım bende [:)][/QUOTE]
Teşekkürler sizin akvaryumun kurulumunu da bekliyoruz artık [:)]
Bildiğiniz üzere sizin akvaryum ölçülerinizde benimde akvaryumum banada ilham kaynağı oluyor sizin kurulumunuz inşallah güzel bir iş çıkarırım bende [:)][/QUOTE]
Teşekkürler sizin akvaryumun kurulumunu da bekliyoruz artık [:)]
Beğenenler: [T]213117,Reklamci92[/T]
Teşekkür Edenler: [T]213117,Reklamci92[/T]
Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2019 21:27
[QUOTE=HB.TELLİ] Murat Bey güzel bir tanganika biyotopu olmuş.Emeğinize sağlık... [/QUOTE]
Çok teşekkürler, yükseklik fazla olunca kayalar büyükte olsa ufak gözüküyor, tamda biyotop gibi olmasa da idare eder bir duruma geldi [:)][:)]
Çok teşekkürler, yükseklik fazla olunca kayalar büyükte olsa ufak gözüküyor, tamda biyotop gibi olmasa da idare eder bir duruma geldi [:)][:)]
Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2019 19:12
Maswaların son hali ilk sayfada güncel
Gönderim Zamanı: 02 Mart 2019 08:57
Yeni kaya takviyesi yapıldı, iki adet yeni video ilk sayfada güncel. Yorumlarınızı bekliyorum.
Gönderim Zamanı: 02 Mart 2019 09:53
[QUOTE=M.Murat Yavuz]Yeni kaya takviyesi yapıldı, iki adet yeni video ilk sayfada güncel. Yorumlarınızı bekliyorum.[/QUOTE]
Merhaba, solda duran dikine kayayı yatırıp denediniz mi acaba? Bu şekilde dekora biraz uzak kalmış. Bütünlüğü bozmuş gibi geldi bana.
Merhaba, solda duran dikine kayayı yatırıp denediniz mi acaba? Bu şekilde dekora biraz uzak kalmış. Bütünlüğü bozmuş gibi geldi bana.
Gönderim Zamanı: 02 Mart 2019 10:16
[QUOTE=Ches]
Merhaba, solda duran dikine kayayı yatırıp denediniz mi acaba? Bu şekilde dekora biraz uzak kalmış. Bütünlüğü bozmuş gibi geldi bana. [/QUOTE]
Esasında benimde o kaya o şekilde içime sinmedi ama önündeki kaya da yatık olunca birbirini kapatıyorlar. Bi türlü yer belirleyemedim.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/66100/020320191016151.jpg[/IMG]
Merhaba, solda duran dikine kayayı yatırıp denediniz mi acaba? Bu şekilde dekora biraz uzak kalmış. Bütünlüğü bozmuş gibi geldi bana. [/QUOTE]
Esasında benimde o kaya o şekilde içime sinmedi ama önündeki kaya da yatık olunca birbirini kapatıyorlar. Bi türlü yer belirleyemedim.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/66100/020320191016151.jpg[/IMG]
Gönderim Zamanı: 02 Mart 2019 10:19
[QUOTE=M.Murat Yavuz]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/66100/020320191016151.jpg[/IMG][/QUOTE]
İlk başlarda yatık halleri daha iyiydi kayaların. Sizdeki sorun tüm kayaların aynı büyüklükte olmaları. 1 numaranın olduğu yere daha hacimli bir kaya o kısmın bütünlüğünü oluşturabilirdi. Sağ kısımda da aynı şekilde iyileştirmeler yapılırdı fakat sizde su ve balık var. Bunları yapmak ciddi külfet ve balıklar açısından stres kaçınılmaz olur.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/66100/020320191016151.jpg[/IMG][/QUOTE]
İlk başlarda yatık halleri daha iyiydi kayaların. Sizdeki sorun tüm kayaların aynı büyüklükte olmaları. 1 numaranın olduğu yere daha hacimli bir kaya o kısmın bütünlüğünü oluşturabilirdi. Sağ kısımda da aynı şekilde iyileştirmeler yapılırdı fakat sizde su ve balık var. Bunları yapmak ciddi külfet ve balıklar açısından stres kaçınılmaz olur.
Teşekkür Edenler: [T]66100,M.Murat Yavuz[/T]
Gönderim Zamanı: 02 Mart 2019 13:22
Murat bey gayet sade hoş ve doğal bir kurulum olmuş ellerinize emeğinize sağlık. [:nazar:]
Teşekkür Edenler: [T]66100,M.Murat Yavuz[/T]