Tropheus Moliro akv. 487.5lt. (yavru vid.res.s3)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gürkan Bey; 14 Dişi için 6 erkek biraz fazla bir oran değilmi sizce? Yumurta alan dişileri rahat bırakıyorlar mı? Erkek oranı fazla Yavru almayı başarmışsınız bu yüzden tecrübenizden faydalanmak isterim.
Gerçekten söylenecek laf yok müthis bir akvaryum bi okadarda güzel balıklarınız var.Sağlıklı balıklar. yavrlarınızı görmeniz dileğiyle
Caner Bey inanın bende 2 erkek 18 disi falan olsun isterdim ama o oranı yakalamak bence imkansız. Ben balıklarımı APC den aldım. Aldıklarımda 4cm. civarıydılar. Yaklasık 5 ay kadar oldu ve su anda 5 yavrum var ve bir disi daha yavruları bırakmak uzere. 2 erkek iki uctaki kayaları sahiplendi digerleri ile arasıra kavgalar olmuyor degil ama bence gayet normal. Bundan once cayman 110 da (230lt) 6 duboisi 4 kiriza 2 bulupoint 4 golden kachese besliyordum.Yani anlıyacagınız cogunun yaptıgı yanlıslıgı yapmıstım. Akvaryum hacmini buyuttum ve tek ture gectim ve bekledigimden cok daha kısa surede yavru aldım. İnanın su anda muthis bir huzur var hem akvaryumda hem bende.
Tesekkürler Serdar Bey. 6 tane yeni yavrum oldu bazılarını cekebildim.
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir