Tropheus Moori İlangi Yellow F0(Afrika) Fotolar sayfa 3
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
[QUOTE=bjk06][QUOTE=akinizm]Arkadaşlar bu sabah itibariyle bir dişim daha ağzını doldurdu.Video çekiyim dedim makineyi tutar tutmaz ürktüler bende bir daha denemedim.Oturdum seyrettim öylece onları o şekilde izlemenin keyfide bir başka oluyor.Önceki aldığım bir ağız 24 adet yavrularımda çok şükür kayıpsız büyümeye devam ediyorlar.Onları büyütüp kolonime katıp kolonimi genişletmeyi düşünüyorum.Şuanda 2 cm oldular.3.5-4 cm olduklarında anne babalarının yanına katıcam.Damızlıklarda hala ürkeklik devam ediyor.Yavruları katınca damızlıklarında ürkekliğini alırlar diye düşünüyorum.[/QUOTE] 24 adet mi hey Maşallah. Hepsi çıktı mı ? Ne güzel . [/QUOTE]
[QUOTE=Kaleydoskop]Mustafa Bey..Bende yeni bir tropheuscu olarak balıklarınızı çok beğendim.Maşallah.
[QUOTE=yasinergut]Maşşallah allah nazarlardan saklasın güzel balıklar insallah bıda bool bol yavru alırsın kucuklerınde yavrularında gorursun ınsallah allah saygılar
[/QUOTE]
[QUOTE=BASKAN]Maşallah yavrularınız hayırlı olsun.Saygılarımla...[/QUOTE]
[QUOTE=Burak Bulut]Mustafa abi aslında yavrudan koloni oluşturmak çok daha iyi oluyor her açıdan ama seninde dediğin gibi zaman ne gösterir bilinmez benimde bazı mali zorunluluklarım var onları çözdüğüm zaman belki bir kıpırtı yaşayabilirim.
Cihat abi biliyosun işlerimden dolayı çok vakit bulamıyorum.Balıklar gayet iyi oldular.Yavrular 2-2.5 cm gibi olunca anaçlarının yanına bıraktım.Şimdi 3-3.5 cm gibi oldular onların sayesinde damızlıklarımında ürkeklikleri nerdeyse hiç kalmadı.Bir ara fırsatını bulup resimde eklerim inşallah.Bir ara +18 görüntüler yakaladım ama videosunu bir türlü buraya yüklemeyi beceremedim.
Hayırlısı bakalım bu aralar yeşil sahalardan uzak kaldık ama şu işleri bi yoluna koyayımda acısını çıkarırız inşallah.
Cihat abi balıklara benden daha iyi bakıcağına eminim biliyosun ben çok ilgilenemiyordum.Ne kadar ilgilenemesemde varlıkları yetiyomuş aslında.Balıklar gittikten sonra içimde büyük bir boşluk oluştu.Ben bu kadar olacağını tahmin etmemiştim.Ama balıkların sende olması içimi rahatlatıyor ne zaman istesem gelip görebilirim çünkü.