Tropheus Moori Kasakalawelerim ve MOBALARIM
Gönderim Zamanı: 25 Şubat 2010 18:45
Merhaba Arkadaşlar
Uzun zamandır beklediğim tropheus moori kasakalawelerime kavuştum. Kasakalawelerim Kayseriden Ld akvaryumn dan geldi, Salih beye ve Lütfullah Demirezen e burdan teşekkür ediyorum.
Kolonim 3 erkek 9 dişiden oluşuyor, ilk fotorafları paylaşmak istiyorum, ilerleyen zamanlarda daha iyi fotoraflar ekliycem.
MAŞALLAH DEMEYİ UNUTMAYALIM ARKADAŞLAR
Görüş ve önerilerinizi bekliyorum. İyi akşamlar
MOBALARIM
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 25 Şubat 2010 19:18
Hayırlı olsun balıkların.Balıkları akvaryuma koyar koymaz resim çektiğn için stresten renklerini formlarını tam olarak göstermiyorlar hepsi bir köşeye yığılmış yukarı aşağı gidiyorlardır şimdi:)3-4gün sonra yeni resimlerini eklersen güzelliklerini daha sağlıklı görmüş oluruz.Bir kaçgün akvaryum ışıklarını açma ve yemleme yapmamanı tavsiye ederim..Kocaman Maşallah balıklarına..
Gönderim Zamanı: 25 Şubat 2010 20:18
Maşaallah hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyütmeniz dileğiyle :) İSTAVRİT 2010-06-24 20:26:28
Gönderim Zamanı: 25 Şubat 2010 22:17
Evet akvaryuma koyar koymaz çektim fotoğrafları dayanamadım :)
Aşağıdaki videoyuda ozaman çekmiştim. Maşallah sağlıkları yerinde iştahlarıda..
[VID]http://www.dailymotion.com/video/xcd8o0_tropheus-kasakalawe_animals[/VID]
Aşağıdaki videoyuda ozaman çekmiştim. Maşallah sağlıkları yerinde iştahlarıda..
[VID]http://www.dailymotion.com/video/xcd8o0_tropheus-kasakalawe_animals[/VID]
Gönderim Zamanı: 27 Şubat 2010 18:35
Teşekürler ederim herkese, Maşallah demeyi unutmayalım çok nazar değdi öncesindeki balıklarımda
İlk anda fotolar çekildiği için balıklar stresli belli oluyor fotoğraflarda şimdi ise renkleri oturmuş gayet iyi durumda yakında yeni fotoğrafları çekip eklicem.
Yeni fotoğraflar ekledim... 28 / 02 / 2010
bahtiyar 2010-03-01 05:17:00
İlk anda fotolar çekildiği için balıklar stresli belli oluyor fotoğraflarda şimdi ise renkleri oturmuş gayet iyi durumda yakında yeni fotoğrafları çekip eklicem.
Yeni fotoğraflar ekledim... 28 / 02 / 2010
Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2010 23:45
Maşallah balıklarınız çok güzeller ve 2 günde iyi alışmışlar hemen.Buda yerlerinin ve şartlarının iyi olduğunu gösteriyor. Tebrikler
Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2010 13:47
Balıklarınızdan yavru almanızdan dolayı mutlu olduk inşallah bolca yavru alırsınız.