Tropheus moori "Kiriza" / "Golden Kazumba"
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Tropheus'a gönlün kaymışsa o balığı alana kadar Maddiyat için birşeyler yapıyorsun ister istemez.Bende İlangi Yellow istiyorum ama sadece düşüncede kalıyor Doğan Bey:)
Tropheus'a gönlün kaymışsa o balığı alana kadar Maddiyat için birşeyler yapıyorsun ister istemez.Bende İlangi Yellow istiyorum ama sadece düşüncede kalıyor Doğan Bey:)
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gülay Hanım dusundugunuz tur acısından oncelikle sizi tebrik ederim. Benim fikrim bu olcudeki bir tank icin max. 12. Tabi en uygunu 2 erkek 10 disi bunu yakalamak bence biraz zor (yavru alacagınızı dusunecek olursak) Ben olsam 15 yavruyla ise baslardım. Ben zaman icinde dubosi- golden kachese-sp bulupoint - sp kiriza besledim. Kirizalar gorunum acısından gercekten cok guzel oluyor. Fakat Kirizalar Bulupoint ler gibi digerlerine gore bence daha agrasif. Golden Kazumba bence ilk deneyim icin uygun degil. Tabi karar sizin. Selamlar...
Bende 270 lt akvaryuma 20 adet red moliro aldım.Yaklaşık 1 ay oluyor.Aldığımda boyları 3 cm civarıydı.Bir arkadaşımdan bildiğim ve gördüğüm ana babalarının 2 batın yavrusu olarak aldım.İyi bir bakımla gözle görülür bir büyüme kaydettiler.Bende klasik olarak koloni kurmak için bu sayıda almıştım.Ama 1 ay olmadan hiçbiriyle vedalaşamayacağımı hissediyorum.İnsan bağlanıyor keratalara.Tür olarak ben kırmızı tonları sevdiğim için bişey diyemeyeceğim Gülay Hanım.Bıcırıkların bir resmini koyarak sözlerimi tamamlıyorum.Fotoğraf işlerinden pek anlamıyorum.O yüzden çok net değil.