Tropheus Red Rainbow(150*60*60*)Yeni resimler eklendisyf3
Gönderim Zamanı: 20 Aralık 2010 22:14
Fotoğraf:VAR
Boyut (cm):150*60*60
Kapasite (litre):540
Canlılar:Tropheus Red Rainbow
Malzemeler:Fluval 405 dış filtre. Kafa motoru,45 kg mercan kırıgı,Atman hava motoru,Tetra 300 watt ısıtıcı
Akvaryum Bakımı: 14 günde bir %30 dip cekim.
Kullanılan Yemler:
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: 14 günde bir kaya tuzu. Baska herhangi bir ilaç kullanmıyorum.
Kum ilave ediltikten sonra kum düzenlenmesi.
Dizayn çalışmaları
Balıklar geldikten sonra akvaryuma aktarılma aşaması(15 adet Red Rainbow)
Suyun Ph ayarlama calısması
PH ayarlaması bittikten sonra balıkların akvaryuma koyulduktan hemen sonra ki resmi.Balıklar yeni koyuldugu için pek rahatsız etmemek için uzaktan ısık acılmadan cep telefonuyla cekilmiş resimlerdir. Resim kalitesi biras düşük kusura bakmayın . En kısa zamanda balıkların akvaryuma alışımı tamamlandıktan sonra fotoğraf makinesiyle güzel bir cekim yapacagım..
Arkadaşlar balıklar Salih ve Coşkun arkadasımdan gelmiştir.Kendim Eskişehire gittigimde her iki arkadasımla da tanısma fırsatım oldu.Gercekten dürüst ve sıcak insanlar.Özellikle Salih beyin Tropheusları'nın güzel ırklarını anaç ve yavrularını hobicilere kazandırdığı için teşşekkür ederim.
Yeni fosil kayalı ve bol balık resimlerini hobici arkadaslarımla 1-2 gün sonra paylasıcam
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 20 Aralık 2010 23:59
Rıfkı Bey,
Erdal Hoca 2010-12-21 00:01:40
Balıklarınız hayırlı olsun. Umarım sağlıklı büyütür yavrularını da alırsınız.
Akvaryumuuzdaki saksıyı ve hava taşını bence çıkarmalısnız.Saksı yerine bol kayalık yapabilirsiniz.
Yeterli bir iç ve dış filtreniz varsa hava taşına da hiç gerek yok.
Saygılar,
Gönderim Zamanı: 21 Aralık 2010 08:35
Arkadaş Red Rainbow furyası devam ediyor hızla bune yaa :))
Hayırlı olsun salih abiden aldıgın balık resim 0 da olsa çok güzel olduguna ben inanıyorum.
Hayırlı olsun salih abiden aldıgın balık resim 0 da olsa çok güzel olduguna ben inanıyorum.
Gönderim Zamanı: 21 Aralık 2010 13:45
[QUOTE=Erdal Hoca]Rıfkı Bey,
[QUOTE=bar0n]Arkadaş Red Rainbow furyası devam ediyor hızla bune yaa :))
[/QUOTE] Teşekkür ederim saolun.
[QUOTE=varol07]Akvaryumunuz ve balıklarınız hayırlı olsun inşallah balıklarınız sizi mutlu eder. Saygılar.[/QUOTE] Feridun 2. bir akvaryum dusunuyorum senin kasakawaleleri de ona koyucam
Akvaryumuuzdaki saksıyı ve hava taşını bence çıkarmalısnız.Saksı yerine bol kayalık yapabilirsiniz.
Saygılar,
[/QUOTE] Sevgili Erdal Hocam Ali beyden gelcek fosil kayaları bekliyorum o gelınce soyledıklerınızı yeni dizayn da dikkate alıcam.[QUOTE=bar0n]Arkadaş Red Rainbow furyası devam ediyor hızla bune yaa :))
[QUOTE=varol07]Akvaryumunuz ve balıklarınız hayırlı olsun inşallah balıklarınız sizi mutlu eder. Saygılar.[/QUOTE] Feridun 2. bir akvaryum dusunuyorum senin kasakawaleleri de ona koyucam
Gönderim Zamanı: 21 Aralık 2010 16:52
[QUOTE=king07][QUOTE=Erdal Hoca]Rıfkı Bey,
[QUOTE=bar0n]Arkadaş Red Rainbow furyası devam ediyor hızla bune yaa :))
[QUOTE=varol07]Akvaryumunuz ve balıklarınız hayırlı olsun inşallah balıklarınız sizi mutlu eder. Saygılar.[/QUOTE] Feridun 2. bir akvaryum dusunuyorum senin kasakawaleleri de ona koyucam[/QUOTE]varol07 2010-12-21 16:53:52
Saygılar,
[/QUOTE] Sevgili Erdal Hocam Ali beyden gelcek fosil kayaları bekliyorum o gelınce soyledıklerınızı yeni dizayn da dikkate alıcam.[QUOTE=bar0n]Arkadaş Red Rainbow furyası devam ediyor hızla bune yaa :))
[QUOTE=varol07]Akvaryumunuz ve balıklarınız hayırlı olsun inşallah balıklarınız sizi mutlu eder. Saygılar.[/QUOTE] Feridun 2. bir akvaryum dusunuyorum senin kasakawaleleri de ona koyucam[/QUOTE]
Tabiki olur Rıfkı bey sizde üretim yapabilirseniz bana yavrularınızdan verirsiniz.
Gönderim Zamanı: 21 Aralık 2010 19:27
Rıfkı bey, balıklarnız hayırlı olsun. Balıklarınız bizim Red Rainbowlarla kardeş. :)
Bizde 3 hafta önce Salih beyden 16 adet Trop r.r. aldık. Balıklar gayet sağlıklı. Tek problemleri insanlardan pek hoşlanmıyor. Bakalım ne zaman insana alışacaklar.
Gönderim Zamanı: 21 Aralık 2010 22:43
[QUOTE=Wall]Rıfkı bey, balıklarnız hayırlı olsun. Balıklarınız bizim Red Rainbowlarla kardeş. :)
Bizde 3 hafta önce Salih beyden 16 adet Trop r.r. aldık. Balıklar gayet sağlıklı. Tek problemleri insanlardan pek hoşlanmıyor. Bakalım ne zaman insana alışacaklar.
[/QUOTE] Bizimkilerde simdilik ürkek.Zamanla alısır..Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir