Tropheus Sp. İkola F0 (yeni video sayfa2 ve 3 de)
Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2011 23:08
[QUOTE=İSTAVRİT]Maşallah Allah nazardan saklasın, iyi günlerde beslemeniz dileğiyle,
Teşekürler saygılar?
[QUOTE=malies]Sezai hayırlı uğurlu olsun şimdi artık besleyeceğin balığı buldun .bence türünün en güzel örneklerini sergiliyorlar gerçekten çok beğendim benide ikola cı yapacaksın sonunda o olacak. ben ilk kez sende şahit oldum geldiği gün balıkların ağzın doldurmasına .tebrikler [/QUOTE]
MEHMET ALİ KARDEŞİM seninde yavrularda hayırlı olsun? benim balıklar senindir?
teri_34 2011-04-05 11:36:15
[QUOTE=mecomeco]Abi hayırlı olsun bol yavrular.Balıkları canlı görmüş biri olarak , türünün en güzel örnekleri [/QUOTE]
Sağlıklı balıklar,
[/QUOTE]Teşekürler saygılar?
[QUOTE=malies]Sezai hayırlı uğurlu olsun şimdi artık besleyeceğin balığı buldun .bence türünün en güzel örneklerini sergiliyorlar gerçekten çok beğendim benide ikola cı yapacaksın sonunda o olacak. ben ilk kez sende şahit oldum geldiği gün balıkların ağzın doldurmasına .tebrikler [/QUOTE]
MEHMET ALİ KARDEŞİM seninde yavrularda hayırlı olsun? benim balıklar senindir?
[QUOTE=mecomeco]Abi hayırlı olsun bol yavrular.Balıkları canlı görmüş biri olarak , türünün en güzel örnekleri [/QUOTE]
Teşekürler kardeşim senin kendi güzeliğin?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 05 Nisan 2011 15:33
F0 olunca böyle güzel oluyor vahşi mahşi ama renkler süper ya.GÜLE GÜLE büyütün .....
Gönderim Zamanı: 05 Nisan 2011 21:38
[QUOTE=ember_month_06]F0 olunca böyle güzel oluyor vahşi mahşi ama renkler süper ya.GÜLE GÜLE büyütün .....[/QUOTE]
Çok Teşekürler Koray Bey ?
saygılar
Çok Teşekürler Koray Bey ?
saygılar
Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2011 13:56
Abi önce kocaman bi MAŞŞALLAH diyorum. zaten senın tropheusdan ne kadar iyi anladığını ne kdar kalıtelı balıkları aldığını ve beslediğini artık bahsetmeye gerek bile yok. Herşey ortada zaten abi senin kalbin gibi hersey çok güzel olur inş.abi
Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2011 14:15
[QUOTE=aquaafrika]
Abi önce kocaman bi MAŞŞALLAH diyorum. zaten senın tropheusdan ne kadar iyi anladığını ne kdar kalıtelı balıkları aldığını ve beslediğini artık bahsetmeye gerek bile yok. Herşey ortada zaten abi senin kalbin gibi hersey çok güzel olur inş.abi
[/QUOTE] Aydın kardeşim çok teşekürler. o senin kendi güzeliğin senin balıklarını çok iyi bilirim ?
saygılar
Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2011 10:21
Hayırlı olsun Sezai'cim balıkların gün geçtikçe güzelleşiyor. Bol yavru almanı temenni ederim.
Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2011 10:53
[QUOTE=deepseapet]
teri_34 2011-04-08 15:41:06
Hayırlı olsun Sezai'cim balıkların gün geçtikçe güzelleşiyor. Bol yavru almanı temenni ederim.
[/QUOTE] Sizin gibi deyerli italatcı abilerimizin sayesinde bu hobiyi severek yapıyoruz. Çok teşekürler.
SAYGILAR Başarılarınızın devamını dilerim?
Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2011 16:13
[QUOTE=Kaan]Sezai abicim Maşallahtropların arasında bir tek bunları ve dubosileri seviyorum balıkların hakkını veriyosun abi Maşallah[/QUOTE]
teri_34 2011-04-08 15:46:05
Teşekürler Kaan kardeşim iyi dileklerin için teşekürler.
SAYGILAR..........
Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2011 17:32
Aman nazarımız değmesin , maşallah çok güzeller.
Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2011 17:46
[QUOTE=bjk06]Aman nazarımız değmesin , maşallah çok güzeller.[/QUOTE]
Tüşekürler Buğra Bey O sizin kendi güzeliğiniz...
SAYGILAR....
teri_34 2011-04-08 17:47:20
Tüşekürler Buğra Bey O sizin kendi güzeliğiniz...
SAYGILAR....
Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2011 18:05
Sezai Bey balıklarınız gerçekten çok güzeller. Kırkbirkere Maaşallah. Benim merak ettigim balıkların fiyatları.Ben erzurumdayım tanesine 75 tl diyolar.
Sağlıklı balıklar dilerim kolay gelsin.
Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2011 18:11
[QUOTE=yigidokadir]Sezai Bey balıklarınız gerçekten çok güzeller. Kırkbirkere Maaşallah. Benim merak ettigim balıkların fiyatları.Ben erzurumdayım tanesine 75 tl diyolar.
[/QUOTE]
Slm Kadir Bey iyi dilekleriniz için çok teşekürler...
fiyat konusuna gelirsek iyi diyorla ben bunları damızlık boy olarak aldım biraz farkılı oldu .....
SAYGILAR..
Sağlıklı balıklar dilerim kolay gelsin.
Slm Kadir Bey iyi dilekleriniz için çok teşekürler...
fiyat konusuna gelirsek iyi diyorla ben bunları damızlık boy olarak aldım biraz farkılı oldu .....
SAYGILAR..