Tropheus Sp.Black Bemba Tankım (400 Lt) YENİ RESİM VE VİDEOLAR
Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2011 10:54
Boyut (cm):125*65*50
Kapasite (litre):400 Lt
Canlılar:17 adet Tropheus Sp.Black Bemba (Forumdaki ilkerciftci nickli İlker kardeşimden 1.5 aylık iken aldığım, yaklaşık 5 aylık yavrular. İlker kardeşim öncelikle çok iyi bir insan ve kaliteli bir akvarist. Bence forumun en iyi Bembalarına sahip. Bana yavruları sattıktan sonra ilgisini ve yardımlarını hiç esirgemedi sağolsun)
Yeni bir fotoğraf daha
Malzemeler:Eheim 2217 - Fluval 205 dış filtreler - Unistar Pow300-4L (2000 L/Sa) İç filtre - 4 adet 36 w lık fluoresan - 25 Kg Silis kum - 30 Kg Fosil kaya
Akvaryum Bakımı: 15 günde bir %20 su değişimi ve dip çekimi
Kullanılan Yemler: NLS Thera A+ - Dainichi Veggie Fx - Sera Flora - Tetra Pro Vegetable - Tetra Phyll - Sera Sipirulina Tablet
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: Seachem Tanganyika Buffer - Cichlid Lake Salt
ARKADAŞLAR MAŞALLAH DEMEYİ EKSİK ETMEYİN LÜTFEN!
Değerli yorumlarınızı bekliyorum...
Aşağıda tankımın son halini gösteren iki video paylaştım, umarım beğenirsiniz...
Herkese selamlar...
[VID]http://www.youtube.com/watch?v=MaVmlYibbEM[/VID]
[VID]http://www.youtube.com/watch?v=MpJ8yOZPQig[/VID]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2011 17:36
Fatih Bey, Akvaryumunuzdaki kayaları çoğaltın bence ve tamburlanmış oval köşeli kayalar koymanızı öneririm.Akvaryumunuzun ebatları çok güzel, kumunuz çok iyi. Balıklar da maşallah kocaman olmuşlar. Tebrik ederim, Renkleri oturmaya başlamış ve formları çok iyi,
!!!MAŞALLAH!!!
Sağlıklı bir şekilde büyütmeni ve sağlıklı yavrular almanı diliyorum.
Bembalarınız büyüdükçe fotoğraf ve vidolarınızı bekliyoruz.
Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2011 17:46
İlker kardeşim çok teşekkür ederim.Değerli önerilerini değerlendireceğim. Sağlam bir ırktan geliyorlar :) ve inşallah ebevenyleri gibi olurlar.Görüşmek üzere, selamlar...
Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2011 11:48
İlk fon ve tasarım benim daha çok hoşuma gitti
Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2011 19:24
5 aylik balik nasil oyle renk almis ya Maasallah.Ne kadar iyi baktiginiz belli oluyor..
Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2011 00:53
Fon olarak ilk fon daha iyi, taşlarıda tamburlanmış kaya kullandığınızda çok güzel bir akvaryum ortaya çıkacağına eminim.
Gönderim Zamanı: 14 Şubat 2012 23:57
Forumun en iyi bembaları derken kesinlikle abartı yok. Bende de ilker beyin balıklarının yavruları var ve damızlık halleri görmek için inanın sabırsızlanıyorum. Maşallah harikalar.