Tropheus Yumurta Tutma
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
[QUOTE=omergok20][QUOTE=bugrakorkmaz]Herkese teşekkürler,
Bugün 15.gün ve gece balığımı kusturup tül yavruluğa yavruları yada yumurtaları artık emin değilim durumlarından koyacağım.
yavruluğun altına hava taşı bağlıyacağım.
Gelişmeleri sizlerle paylaşırım.
Tekrar teşekkürler tüm bilgiler için.
[/QUOTE]
Aynı hatayı ben daha önce yaptım.Tül yavruluk tam oluşmuş yavrular içindir.Muhtemel senin yavruların hafif bir kesesi olacak ve yavrulukta dibe çökecekler ve anaçlar alttan bir vuruşları yavrunun ölmesine neden olacak bencede pet yavruluk daha garanti.
Aynı hatayı ben daha önce yaptım.Tül yavruluk tam oluşmuş yavrular içindir.Muhtemel senin yavruların hafif bir kesesi olacak ve yavrulukta dibe çökecekler ve anaçlar alttan bir vuruşları yavrunun ölmesine neden olacak bencede pet yavruluk daha garanti.
Anne balığı tül yavruluğa aldım.Bir ara 3 tane yavruyu saldı fakat sonra tekrar geri ağzına aldı.Çok güzel bir görüntüydü.:)
[QUOTE=omergok20][QUOTE=LİMANCI]
Balığımı 17.günde kusturmaya karar verdim çünkü akvaryum koşulları yavruları bırakması için uygun değildi.Genç bir damızlık olan dişimden 8 adet yavru aldım.Ancak8.yavru ne hikmetse tül yavruluğun içinden kaçtı diye düşünüyorum.Diğer 7 yavru şuan sağlıklılar ve ayrı bir tanka aldım.
[QUOTE=MustafaKaya]Mehmet Buğra Bey merhaba,son durum nedir acaba balığı ayırdıktan sonra öylece bıraktınız mı yoksa kusturdunuz mu.Kaç yavru çıktı umarım bir kayıp olmamıştır.
[QUOTE=MustafaKaya]Cevap için teşekkürler hayırlı olsun yavrularınız sağlıkla büyütün inşallah.Hem bakarsınız o kaçak da kendini kurtarır bir gün sürpriz yapar size ana tankda