Tropheusa ilk adım bemba yeni hali ve yavrular:)sayfa 2 de
Fotoğraf:
http://www.dailymotion.com/yunusbozkurt14#videoId=xi0xcy
Boyut (cm):150*60*60
Kapasite (litre):530 litre
Canlılar:2e Bemba 16d Bemba 1e cüce vatoz 1d cüce vatoz
Malzemeler:20 kg 0 numara mercan kırıdıgı 5kg 0.5 numara mercan kırıgı,, 53kg taş dunyasından seçtiğim taş ve kaya parçası
Akvaryum Bakımı:Haftalık %20 su değişimi
Kullanılan Yemler:Sera granügreen,,Sera flake menü,,new life specturum cichlid fomula,,tetra pro vegetable ve haftada bir gun salatalık veya marul yapragı
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:Sadece dip çekimlerinde gerektigi kadar tanganiyika buffer ve dinlendirdiğim suya contra lchthyo
NOT: Daha önce 6-7 ay kadar malawi besledim, aslında bu hobiye başlarken direk tropheuslarla başlayacaktım fakat hiç tecrubem olmadıgı için formlardan okudugum yazılarda bakımı daha kolay olan malawilerde biraz staj yaptım, tropheuslar içinde daha fazla bekleyemedım:) akvaryumumda eksiklerim olabilir, fakat acemı oldugumu göz onunde bulundurup acımazsız eleştiriler yapmayın lütfen:)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
[/QUOTE] Teşekkür ederim Fatih bey, bembaları akvaryuma yeni dahil ettim sayılır, ilk günlerdeki streslerinden biraz uzaklaştılar, inş daha iyi olucak..
[QUOTE=donut]Işıklandırma hariç herşeyi başarılı buldum ,elinize sağlık..
[QUOTE=Burak Deniz]Çok güzel balıklarınız ve akvaryumunuz var maşallah.Haciminden tut koloninin güzelliğine kadar mükemmel fakat gözüme bir kaç tane İkola çarptı gibi acaba yanlış mı gördüm?(İnsanlık hali yanlışta görebilrim.)
[/QUOTE] Teşekkürler Melih kardeşim,,taşlar cama temas etmiyor 1 parmak boşluk var, daha önceki malawi akvaryumumda cam taş arasında pislik oluşuyordu, bu akvaryumda hem guvenlik hemde temizlenebilirliliği açısında arasında boşluk bıraktım,, filtremde aktif karbonda mevcut ve suyun berraklı cam gibi aslında,cekimle alakalı bi durum olabilir..
Yunus bey balıklarınızın maşallahı var.Güle güle büyütmeniz dileğiyle...
[/QUOTE] Teşekkürler Melih kardeşim,,taşlar cama temas etmiyor 1 parmak boşluk var, daha önceki malawi akvaryumumda cam taş arasında pislik oluşuyordu, bu akvaryumda hem guvenlik hemde temizlenebilirliliği açısında arasında boşluk bıraktım,, filtremde aktif karbonda mevcut ve suyun berraklı cam gibi aslında,cekimle alakalı bi durum olabilir..
Yunus abi ben Bolu'da geçici olarak ikamet ediyorum. Öğrenciyim burda :) yaklaşık 2 yılım daha var buralarda