TROPHEUSLARIM (bitkili hali)
Gönderim Zamanı: 16 Mart 2008 23:55
Yucel bey sagolun tessekur ederim ama insan yaptikca daha guzelini yapmak istiyor.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 17 Mart 2008 11:39
Tesekkur ederim.Oneriniz icinde tessekurler ama sazlik turu bitkiden pek hoslanmiyorum.
Gönderim Zamanı: 17 Mart 2008 12:10
Merhaba,
Sağlıklı balıklar dilerim, çok sevimliler.
Akvaryumunuzun arkasındaki fon nedir, neden yapılmıştır, nereden temin ettiniz. Biraz bilgi verirmisiniz.
Gönderim Zamanı: 17 Mart 2008 13:23
Ben yurt disinda yasiyorum.Bu fon gibi bir cok fon var burda ,degisik renklerde,sikistirilmis starforun uzerine yapilan bir calisma . Cok ince bir fon.
Gönderim Zamanı: 17 Mart 2008 14:14
[QUOTE=batur]Yucel bey sagolun tessekur ederim ama insan yaptikca daha guzelini yapmak istiyor.[/QUOTE]
Daha ne kadar güzel olsun abi ya! Bizi kıskançlıktan çatlatacak mısın? Zaten arka fonunuzu çalmak için kaçıp yurdışına gelecem.
Benim için güzellik; akşam işten geldikten sonra balıklarımı izleyip tüm stresimi oraya bıraktığım andır!
Gönderim Zamanı: 17 Mart 2008 16:45
[QUOTE=yucell][QUOTE=batur]Yucel bey sagolun tessekur ederim ama insan yaptikca daha guzelini yapmak istiyor.[/QUOTE]
Daha ne kadar güzel olsun abi ya! Bizi kıskançlıktan çatlatacak mısın? Zaten arka fonunuzu çalmak için kaçıp yurdışına gelecem.
Benim için güzellik; akşam işten geldikten sonra balıklarımı izleyip tüm stresimi oraya bıraktığım andır!
[/QUOTE]
Yerden göğe kadar haklısınız Yücel Bey. Bence de Batur Bey'in akvaryumu mükemmel görünüyor.
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 17 Mart 2008 19:20
[QUOTE=Hiko][QUOTE=yucell][QUOTE=batur]Yucel bey sagolun tessekur ederim ama insan yaptikca daha guzelini yapmak istiyor.[/QUOTE]
[/QUOTE]
Yerden göğe kadar haklısınız Yücel Bey. Bence de Batur Bey'in akvaryumu mükemmel görünüyor.
Saygılar...
[/QUOTE]
Teşekkürler Hikmet Bey! Bu arada sanada hayırlı olsun diyelim, imzan değişmiş galiba beklenen tropheuslar gelmiş! yakında sende akvaryumunu tanıtırsın! Batur Bey o zaman biraz daha fikir sahibi olur!
Gönderim Zamanı: 17 Mart 2008 19:22
[QUOTE=yucell][QUOTE=Hiko][QUOTE=yucell][QUOTE=batur]Yucel bey sagolun tessekur ederim ama insan yaptikca daha guzelini yapmak istiyor.[/QUOTE]
[/QUOTE]
Saygılar...
[/QUOTE]
Teşekkürler Hikmet Bey! Bu arada sanada hayırlı olsun diyelim, imzan değişmiş galiba beklenen tropheuslar gelmiş! yakında sende akvaryumunu tanıtırsın! Batur Bey o zaman biraz daha fikir sahibi olur!
[/QUOTE]
Tanıtımı yaptım Yücel Bey. "Akvaryum Tanıtımı" bölümünden ulaşabilirsiniz.
Sağlıklı Troplar, saygılar...
Gönderim Zamanı: 18 Mart 2008 02:27
Hikmet bey, Turkiyeden de boyle bir arka fon bula biliceginize inaniyorum.yorumlariniz icin tessekurler.
Gönderim Zamanı: 18 Mart 2008 13:43
Tesekkurler,hasan bey daha da guzel olmasi icin elimden geleni yapmaya calisiyorum.
Gönderim Zamanı: 19 Mart 2008 02:02
Arkadaslar,minik tropheus dubolarim yavas yavas sari bantlari almaya basladilar.Yakinda resimlerini sizlerle paylasacagim.
Gönderim Zamanı: 19 Mart 2008 11:47
[QUOTE=batur]Arkadaslar,minik tropheus dubolarim yavas yavas sari bantlari almaya basladilar.Yakinda resimlerini sizlerle paylasacagim.[/QUOTE]
Maşallah, darısı benim başıma İnşallah. Fotoğraflar için sabırsızlandım bile. Kolay gelsin.
Saygılar...