Tropheuslarınızdan en fazla kaç yavru ?
Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2009 20:17
Arkadaşlar tropheusdan en fazla kaç yavru aldınız bu güne kadar bazı sitelerde 4-5 yavru yazıyor bazılarında ise 10-15 yazıyor besleyen arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2009 06:40
[QUOTE=us1907]Arkadaşlar tropheusdan en fazla kaç yavru aldınız bu güne kadar bazı sitelerde 4-5 yavru yazıyor bazılarında ise 10-15 yazıyor besleyen arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim...[/QUOTE]
Kadir Bey;
Bu sayı beklemenizle ilgili.Ben balıklarımı 10 günlükken kusturuyorum.Yumurtadan çıkmış yavru olarak rekorum 20 adet.Nekadar beklerseniz yavru sayınız okadar düşecektir.Yazdığınız veriler doğrudur.Balığın yavrularınız kendisinin bırakmasını beklerseniz,dişi balığın yaşına ve boyutuna göre 5-10 arası yavru alırsınız...
Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2009 10:21
Selamlar bende ilangi yellow besliyorum benim balıklarımın anaçlarından 25 yumurta alınıp 25 de büyüdügüne gördüm ama balıkların boyları 13,14,15 cm aralıgında idi balıgın yaşı 2ile 5 yaş aralıgında oldugunu söyledi aldıgım kişi sanırım rekor 25 yavru saygılarımla.
Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2009 10:29
1 yaşındaki Tropheus İkolamdan 14 gün sonunda 12 keseli yavru aldım.
Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2009 11:30
12 Yavrunun çıktığını(doğal yolla gördüm).Gün olarak 39.gündür.Boy olarak 9-10cm aralığında bir dişi.Türüne gelince Golden Kazumba.
Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2009 11:35
Sanırım artık herkes balıklarını kusturarak yavru alıyor doğal bir şekilde annenin yavruları bırakması beklenmiyor bu çok üzücü bir durum