Tropical Akvaryum Dekoru
Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2013 23:33
Merhaba Arkadaşlar.
100 X 50 X 50 Tropical Akvaryum yapıyorum dekor icin sizlerden yardım istiyorum...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2013 23:44
Şimdi akvaryumun çok güzel ne diyeceğimi bilemiyorum.Dekor düzenlemesini nasıl yapmalısın biliyor musun. ortada ki deseni çıkar canlı bitki ek ama arka kısma bakımı kolay olanlardan.Eledoa , anubias veya gül veya da zeytin hoş olur.Sol ve sağ kenardaki taşları çözemedim lav sal bişeylere benziyor ama :) gnays ekle derim güzel olur.Orta kısmada bakımı çok kolay olan subulata lardan eklersen 10 yıldızlı olur derim.Gerçekten harika ötesi bir akvaryum ki gerçekten....![](smileys4/alkis.gif)
![](smileys4/alkis.gif)
![](smileys4/alkis.gif)
![](smileys4/teytey.gif)
![](smileys4/alkis.gif)
![](smileys4/alkis.gif)
![](smileys4/alkis.gif)
![](smileys4/teytey.gif)
Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2013 23:55
[QUOTE=mtışık samsun]Şimdi akvaryumun çok güzel ne diyeceğimi bilemiyorum.Dekor düzenlemesini nasıl yapmalısın biliyor musun. ortada ki deseni çıkar canlı bitki ek ama arka kısma bakımı kolay olanlardan.Eledoa , anubias veya gül veya da zeytin hoş olur.Sol ve sağ kenardaki taşları çözemedim lav sal bişeylere benziyor ama :) gnays ekle derim güzel olur.Orta kısmada bakımı çok kolay olan subulata lardan eklersen 10 yıldızlı olur derim.Gerçekten harika ötesi bir akvaryum ki gerçekten....![](smileys4/alkis.gif)
![](smileys4/alkis.gif)
![](smileys4/alkis.gif)
[/QUOTE]
![](smileys4/alkis.gif)
![](smileys4/alkis.gif)
![](smileys4/alkis.gif)
![](smileys4/teytey.gif)
Valla ortadaki efes antik kent :D sağdakiler lav taşı :D soldaki mango kökü ve bi taş diyim :D ( ben diyorum ki lav taşlarının arasına ekeyim bitkileri göbeğede senin dediğin taşları dizeyim ? )
Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2013 00:03
Lav taşını hiç canlı doğuran akvaryumun da görmedim çoğunlukla gnays taşını gördüm.lavları çıkar derim ama , bol bitki ekle bir de.şimdilik bu daha sonra yine yardım edeceğim...
Gönderim Zamanı: 02 Aralık 2013 16:24
Lav taşı ben gördüm o yüzden aldım gnays taşlarını orta kısma sağa sola lav taşlarını koycam saksılı bitki alıcam ve ekicem gnays taşlarının ortasına gül ekicem vs vs deneme yanılmayla cözücem işi![](http://www.akvaryum.com/Forum/smileys4/smiley1.gif)
![](http://www.akvaryum.com/Forum/smileys4/smiley1.gif)
Gönderim Zamanı: 02 Aralık 2013 21:25
hayet basarılı bol bitki ekleyin tamamdır :)
Gönderim Zamanı: 02 Aralık 2013 23:06
[QUOTE=natteri55]hayet basarılı bol bitki ekleyin tamamdır :)[/QUOTE]
Tşk ederim... gnays taşı almayı düşünüyorum... didim apollon tapınağı yerine :D
Gönderim Zamanı: 02 Aralık 2013 23:12
Eldeki ile yetinecek isen,ısıtıcıyı sağ arka köşeye al.ortadaki efes antik kenti sağ köşeye ısıtıcının önüne koy,bi taş diyim mi :) kentin üstüne gelişi güzel koy, lav taşlarını da üstüne ve önüne sağ-sola koy. önlerine bitki ek,bitkinin önüne de mango kökünü koy.Sol taraf öne de sadece az bitki ek.
Gönderim Zamanı: 02 Aralık 2013 23:16
[QUOTE=cetin77]Eldeki ile yetinecek isen,ısıtıcıyı sağ arka köşeye al.ortadaki efes antik kenti sağ köşeye ısıtıcının önüne koy,bi taş diyim mi :) kentin üstüne gelişi güzel koy, lav taşlarını da üstüne ve önüne sağ-sola koy. önlerine bitki ek,bitkinin önüne de mango kökünü koy.Sol taraf öne de sadece az bitki ek.[/QUOTE]
Enteresann :D denemek lazım... tşkler