Tür zenginliği
Arkadaşlar 100x50x40 litrelik akvaryumumda şuan 12 tane malawi türünden ciklet(sar prenses,yunus,acei) 2 labio ve 1 vatosum var.Yanlız tür çeşitliliğini ilginç hayvanlarla artırmak istiyorum bunların başında salyangoz ve karides geliyor.Sizce bunlar dediğim tankta uyumlu olurlar mı?
Akvaryumda kayalık bol ayrıca bazı köşelerine bol miktarda bitki dikicem.
Önerileriniz yada kafanıza yatmayan,uymaz dediğiniz bir şeyler varsa lütfen kısaca paylaşır mısınız?
Saygılar,
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Hımm..Özellikle salyangoz için üzüldüm büyük akvaryumda sergileyemediğim için ama vaz geçmiş değilim evde boş duran 35x25x15 ölçülerindeki akvaryumu kurup dinlendirmeye bıraktım.Buna kesin olarak başta salyangoz koyucam ama sadece salyangozda pek istemiyorum.Bu dediğim akvaryumda bitki ve salyangozda dahil beraber neleri uyumlu bir şekilde yetiştirebilirim?
Hımm..Özellikle salyangoz için üzüldüm büyük akvaryumda sergileyemediğim için ama vaz geçmiş değilim evde boş duran 35x25x15 ölçülerindeki akvaryumu kurup dinlendirmeye bıraktım.Buna kesin olarak başta salyangoz koyucam ama sadece salyangozda pek istemiyorum.Bu dediğim akvaryumda bitki ve salyangozda dahil beraber neleri uyumlu bir şekilde yetiştirebilirim?
[/QUOTE]