Türünü Anlayamadım
Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2007 15:38
[QUOTE=emre_dogan]Nedense bana kagando gibi geldi.Tabi bilgili arkadaşlar daha iyi bilir.[/QUOTE]
Emre bey, borley türü olmadığı bariz bir şekilde belli ama, ne varki ne türü olduğunuda tam olarak bilemiyoruz
.
GRAFTT 2007-06-24 21:23:08
Emre bey, borley türü olmadığı bariz bir şekilde belli ama, ne varki ne türü olduğunuda tam olarak bilemiyoruz
![Big%20smile](smileys/smiley4.gif)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2007 00:49
[QUOTE=GRAFTT]Şimdi ise bu balıkların en büyüklerinin kafa kısmı mavileşmeye başladı. Bakalım ne olacaklar... [/QUOTE]
Erkan ben sana söyledim ne olacağını,red rubin.![Wink](http://www.akvaryum.com/Forum/smileys/smiley2.gif)
![Wink](http://www.akvaryum.com/Forum/smileys/smiley2.gif)
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2007 00:54
Uğur abi şimdi yeni foto çekicem bir gör nasıl oldular. Uğur abi uygun zamandada sana getircem bu balıkları kendi gözünle gör diye. Yoksa trabzonda salıcam dereye bu balıkları...![Big%20smile](smileys/smiley4.gif)
Saygılar.
![Big%20smile](smileys/smiley4.gif)
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2007 01:34
Bu aradada resimde red rubin erkeğimde kenidin göstermiş...![LOL](smileys/smiley36.gif)
Sakın ha dişi red rubinlere göstermeyin aşık oluyorlar, sonra intihar eden edene, yakışıklı ve bir o kadarda kalendar bir red rubin erkeğidir...
Saygılar.
![LOL](smileys/smiley36.gif)
Sakın ha dişi red rubinlere göstermeyin aşık oluyorlar, sonra intihar eden edene, yakışıklı ve bir o kadarda kalendar bir red rubin erkeğidir...
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2007 01:38
Bencede olabilir Uğur abi, forumdaki bir üyedede red rubin varmış, benim erkeğin resimine bak ama balıklara gösterme dedim dinlemedi beni ve şimdi bir dişi red rubini yok piyasada....![LOL](smileys/smiley36.gif)
Saygılar.
![LOL](smileys/smiley36.gif)
Saygılar.