Ucuza Akvaryum Sehpası
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Küçükköy tarafındamı? Yeni salı pazarı deiğiniz yer neresi? Neyse sabırsızlık yapmaya gerek yok :) Yayınladığınız zaman artık bir gün ulaşırım. Ayrıca mobilya kaplamayı ayrı bir yere yaptırıyorsunuz sanırım. Orasınınında yerini bekliyorum.. Tabi sizin resimlerinizde bekliyoruz. Paylaşımınız için çok teşekkürler...
İyi günler...
Benim daha önceden yaptırıp üzerine mobilya giydirdiğim 120*50*90 ölçülerinde ve 1.5 mm et kalınlığında ve 30*30 kalınlığı olan bir profil kullandığım bir akvaryum dolabım var.Yapılış şekli üstteki resmin aynısı. Şimdi Akvaryumu büyütmek istiyorum yeni yaptıracağım Akvaryum ölçüleri 130*60*65 bu yaptıracağım Akvaryumu önceden yaptırdığım dolap taşırmı bu ölçülerde dolap yaptırıp kullanan varmı ne kadar sağlıklı olur. Konuyu bilen ve kullanan Arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.Hepinize sağlıklı balıklar.
Arkadaşlar sehpa üzerine koyduğunuz sunta yada mdf mutlaka lam olmalıki sudan etkilenmesin. Ayrıca sunta ve akvaryum arasına sert strafor koymanızıda şiddetle öneririm.
Saygılar
Arkadaşlar sehpa üzerine koyduğunuz sunta yada mdf mutlaka lam olmalıki sudan etkilenmesin. Ayrıca sunta ve akvaryum arasına sert strafor koymanızıda şiddetle öneririm.
Saygılar
[/QUOTE]Bülent bey ben akvaryum ve tank arasına süngerimsi bir örtü koydum ve bu malzemeyi halı satan dükkandan temin ettim çok işe yarayan ve akvaryumun zeminle arasındaki boşluğu telafi ediyor. Eğerki mdf yada sunta lam kullanılmamış ise yağlı boya ile komple boyarsanız bir sorun olmaz.
[/QUOTE]
Bülent bey ben akvaryum ve tank arasına süngerimsi bir örtü koydum ve bu malzemeyi halı satan dükkandan temin ettim çok işe yarayan ve akvaryumun zeminle arasındaki boşluğu telafi ediyor.Eğerki mdf yada sunta lam kullanılmamış ise yağlı boya ile komple boyarsanız bir sorun olmaz.
[/QUOTE]
Projesi
Sutunun bitmiş hali
Bu bitmiş hali.
Bu akvaryumun altındakı duruşu (Akvaryumun eksi hali) ortalığı toprlamamışım