Ülkemizdeki yerel sularda çiklitler
Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2007 14:46
Arkadaşım, Alanyada bir tanıdığım bir yapay gölet yaptırdı.İçini tam da Malawi gölü balıklarının isteyeceği şekilde donattı.İçine yunustur, Sarı prensestir, kadango dur bir ton balık attı. Şimdi bayağı kar getiriyor. Gölet de büyük olduğundan balıklar bayağı büyüyorlar.
acemi41 2007-11-28 10:13:49
Türkçeye önem veriyoruz.
Lütfen, mesajlarınızda yazım ve noktalama kurallarına dikkat edin.
Saygılar
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2007 14:58
[QUOTE=Ocellatus][quote=Ocellatus]Lepomis gibbosus cichlid değil diye biliyorum. Kolay gelsin.[/quote]
Araştırdım. Lepomis gibbosis cichlid değildir.[/QUOTE]
sadoli 2007-11-26 14:59:51
Araştırdım. Lepomis gibbosis cichlid değildir.[/QUOTE]
Evet Lepomisler "perch" türünden "Centrarchidae" ailesindenmiş.Yani kısaca levrekgillerden.
Gönderim Zamanı: 16 Aralık 2007 23:07
[QUOTE=cihadfurkan]Arkadaşım, Alanyada bir tanıdığım bir yapay gölet yaptırdı.İçini tam da Malawi gölü balıklarının isteyeceği şekilde donattı.İçine yunustur, Sarı prensestir, kadango dur bir ton balık attı. Şimdi bayağı kar getiriyor. Gölet de büyük olduğundan balıklar bayağı büyüyorlar.
[/QUOTE]
Gölün resimlerini paylaşırsanız memnun olurum. Bu güzellikten mahrum bırakmayın bizi.
Gölün resimlerini paylaşırsanız memnun olurum. Bu güzellikten mahrum bırakmayın bizi.
Gönderim Zamanı: 17 Aralık 2007 20:45
[QUOTE=medmarine2]Sapanca yakanlanan balık pacu türü.Geçen sene yaz kış oradaydım.Saldırı vakası olmadı.Üremesi su şartları nedeniyle imkansız gibi bir şey.Kışı belki bir şekilde geçirebilirler derin göl tabanına yaklaşarak.Ancak bu bile zor bir ihtimal.Yaşayan olsa bile üremesi çok zor gözükmekte.Afyon civarinda bir sıcak su kaynağının çevresindeki göletlere sarı prenses gibi balıklar bırakıldığını duymuştumAncak pek de inanmadım.
alkan0934 2007-12-17 20:46:41
Saygılarımla...
[/QUOTE]
Eğer orda yaşamış olsalardı f0 mı oluyor.
Gönderim Zamanı: 30 Mart 2024 14:07
Konu baya baya eski ama Manisanın soma ilçesindeki bi göletimizde sarı prenses portakal ve zebralar doğal hayatı gibi yaşamaktalar.