üretimhane kurma fikri
Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2015 13:06
Bu fikir aklımda 3 senedir var 7 senedirde farklı türlerde balık besledim büyütüm bir üretimhaneninde 4 5ay dan aşağı oturmadığını biliyorum maliyeti düşürmek için ilk 3 4 ay da bana destek olabilcek çözümler arıyorum mesela 4 özel tür lepistes anaçları evde yetiştirip 1 2 tür trop daha yetiştirip tabi sadece bunlarla olmaz anaçların bir kısmını düzene soktuktan sonra kurma planım var fikirlerinizi bekliyorum birde Akvaryumlar da otomatik su dolum boşaltım sistemi istiyorum temizlik kolay olsun diye fikir ve destekleriniz önemli yani gelir kısmı ne olur nekadar kazaana bilirim önemli bunlarda 40 -80 arası akvaryum olucak yer ve maddiyat önemli
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2015 10:09
Arkadaşım o fikir bendede yıllardır var ama üretimhane çok meşakkatli bir iş sadece bu işi yapacaksanız okey ama başka biryerde çalışıp boşta kalan zamanda bakarım derseniz bu iş olmaz.
Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2015 20:10
Buradaki üretimhane konularına bakıp hiç heveslenmeyin. Büyük heveslerle açılan üretimhanelerin zararla kapandığına çok şahit olduk. İyi düşünün bu işi. Hobi olarak zevkli ama bu boyutlarda maddi konuda çok zarar verebiliyor.