Üretimhanem ve Calvuslarım
Uzun zamandır kafamda olan fakat hem zaman hemde mekan olarak sıkıntıda olduğum için bir türlü başlamadığım üretimhaneyi sonunda bitirdim.Thumbs Up
Bir yerden başlamak lazımdı oyüzden evdekileri ikna edip evin en küçük adasını bu iş için ayırdım. (İkna etmek biraz zor oldu tabi)
Tabi öncelikler odayı straforla kapladım.
inanın straforla kaplanmış odaya girmek bile insana haz veriyor.Ayrıca straforların birleşim yerlerini alçı ile sıvadım.
Akvaryumları koyacağım demir profili iki katlı yaptırdım fakat ilk olarak sadece ilk katı kullanmaya karar verdim.
Akvaryumları boyutları 50x50x45h olmak üzere 5 adet yaptırdım.
Suları koyduktan sonar birkaç gün hem kloru gitsin hemde su otursun diye bekledikten sonra balıkları tanklarda koydum.
Uzun zamandır tasarladığım oda eksikleri ile bu hali alınca tamam bitti diyemedim Üst raf boş kaldı diyerek orayıda öksüz bırakmadım.
Üst rafada 3 adet yine 50x50x45h ebatlarında ana tank ve bir adet kullanamadığı için arkadaşımın bana verdiği tankı su dinlendirmek amaçlı koydum (geri dönüşüm kapsamında)
Gelelim balıklara resimlerdende anlayacağınız gibi hepsi CALVUSBig smile
Şu an tanklarda siyah
Redfin
Erkek
Dişi
Gold Head
Erkek
Dişi
Artık yavaş yavaş yavrular artmaya başladı.
Yavrulardan şu anda redfin,sarı calvus,gold head ve siyahlar var.Resimdeki yavrular değişik türlerin yavrularıdır.
Daha hem yeni balılar gelecek hemde bazı değişiklikler yapmayı düşünüyorum yeni resimleride oldukça eklerim
Herkeze bol yavrulu günler.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Özcan bey kusuruma bakmayın ben oda kısmına dikkat etmeyip atlamışım.Kusuruma bakmayın.Yeniden hayırlı olsun allah utandırmasın umarım herşey gönlünüzce olur.
İyi dilerklerini sunan herkese teşekkür ederim.