Üstten Taşırma
*500 litrelik tankımdaki dış filtremin debisine rağmen, 35cm'lik vatozun yarattığı kirliliğe son veren tek şey bu
Kullanılan malzemeler;
-50 cm uzunluğunda,taban kısmında delikler açılmış plastik çiçek saksısı.
-Plastik boru.(Yeterli miktarda.)
-Yüksek debiye sahip kafa motoru.
''Yurt dışındaki bağlı olduğum sitelerde yapılan çalışmalar bundan farksız.Mantık aynı şekilde fakat yaptıkları sistem camdan.Bizimkisi biraz daha masrafsız ve basit bir yöntem ama çok etkili olduğu kesin.''
Yorumlar sizin....
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Aşağıdaki linklerde bu konu ve saksı uygulamaları mizahi bir dille tartışılmıştı.
http://www.akvaryum.com/Forum/forum_posts.asp?TID=37850& KW=eeremre&PN=0&TPN=3
http://www.akvaryum.com/Forum/forum_posts.asp?TID=40732& KW=eeremre
Benim kullandığım alan sadece gözle görünür pislikleri ortadan kaldırmak.Dediğiniz gibi haznenin büyüklüğüne göre biyolojik olarak etkili olabilir.Kullandığım malzeme sadece elyaf.Ancak söylediğinizi kanıtlamak için resmi paylaşmak istedim;
Bu resimde mizah konusumu
İlk resimlerde hurdalık gibi görünüyo filtrem saç tokası falan var arkadaşlara daha yapım aşamasında olduğu söylememe rağmen son halinin o olduğunu zannedip yarumlar yaptılar onlarında içinde can sıkıcı olanlar vardı ama filtre benim işimi çok iyi görüyodu ve bikaç arkadaşımız ondan esinlenerek benzerlerini yaptı yani önemli olanda bu
Bu forumda bilgi paylaşımlarımız biçok yarum alıcaktır iyiside olur kötüsüde
Saygılar...
Doğukan bey,
Ses etmeyeyim dedim ama duramıyorum. Konuya ne kadar değişik yaklaşıyorsunuz. Mizah konusun sizinle ne alakası var? Linkini verdiğim başlıklar siz buraya üye olmadan önce tartışıldılar. O tartışmalar esnasında forumda çok süre geçinen insanlar birbirlerini tanıdığından birbirlerini iğneleyerek konuya mizah kattılar. Siz şimdi buna niye tepki veriyorsunuz anlamak mümkün değil.
Efendim ben konuya tepki vermiyorum verdiğim cevaplarda dikkatinizi çekerim muhabbet amaçlı.Her fikre ve görüşe sayımızın olduğunu çoğu zaman belirttik.Burada yanlış anlaşılacak her hangi bir durum yok.Sanalda kelimeler yanlış aksedebiliyor.
Saygılarımla...