Uygar Sanal Hobi Odası
Gönderim Zamanı: 19 Aralık 2009 18:32
Siz naptınız böyle mahvettiniz beni akşam akşam,maşallah maşallah 41 kere.. Nasıl bir emek çekiyorsunuz siz oraya tekrar tekrar tebrik ederim,saygılarımla..
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 20 Aralık 2009 14:31
Maşallah.
Uygar bey balıklarınız çok güzel.Ben özellikle corydoraslarınıza bayıldım.
Uygar bey balıklarınız çok güzel.Ben özellikle corydoraslarınıza bayıldım.
Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2010 00:08
Pankyasus, İmzanızda isminiz yazmadığı için böyle hitap etmek zorunda kaldım,
Hobi odanız ve balıklarınız harika,ancak ben adolfoilere ayrı bittim,Zaten favori corydoras türüm olan adolfoileri görmek beni ayrı sevindirdi.Ve tabiki adolfoilerle ilgili bir sorum olucak,Üretim deniyormusunuz acaba? Bu arada adolfoilerden sonra meleklere sonrada discuslara maşallah demeyide unutmamak lazım Saygılar,
Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2010 22:43
Sevgili Anıl kardeşim,
Konu başlığı zaten Uygar Sanal Hobi odası, dolayısıyla da ben Uygar Sanal. Adolfoiler henüz damızlık boya gelmediler. Şu anda pulcherlerden damızlık olanları eşe attım bekliyorum. Sterbailerden de olan yeni yavrular 1 cm i geçtiler.
Saygılar
Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2010 22:55
TÜRKİYEDE GÖRDÜĞÜM EN NADİDE hobi odası diyebilirim balık kalitesi olarak zaten tartışılmaz.
Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2010 18:11
Çok düzenli ve harika bir hobi odası gerçekten, discuslara ilgim olmadığından pek ilgimi çekmemişti baştan ama melekler ve coryleri görünce daha çok ilgimi çekti,corydoras türlerinden adolfoinin yavrularını görmeniz dileğiyle Saygılar,
Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2010 09:27
Uygar bey,tek kelime ile harika bir yer kurmuşsunuz.