Üzüleyim mi?Sevineyim mi?
Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2007 20:46
Arkadaşlar başka bir formda da belirtmiştim akvaryumdaki sp lerden bir tanesi 2 gün evvel ağzına yumurta almıştı.Ama ben onu başka akvaryuma ayırayım derken hiç başıma gelmeyen kepçenin ipleriydi galiba tam olarak göremedim balığın solungacına takıldı ve bütün yumurtaları attı.
Şimdi akvaryumdaki başkabir dişi bügün yumurta almış.Ben onu akvaryumdan ayırayım diyorum.Ama geceleyin ayıracam.Çünkü akvaryum çok kalabalık.Atılan yumrtalarıda plastik yavruluğa koymuştum 21 tane şimdi 2 tane kalmış.2 tane hava hortumu bağlamıştım ama 2 tane kalmış.
ibrhm173 2007-06-27 20:56:30
Sizce 2 gün önce yumurtlayan tekrar yumurtlar mı?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2007 23:32
Balığınızı kepçe ile yakalayıp, tankınızıdan su aldığınız maşrapaya, içinde balık olan kepçenizi, balığınız yüzebilecek şekilde koyarsanız. Bir daha bu talihsiz olay başınıza gelmez. Sizin asınıza üzüldüm. Ben balıklarımı kepçe ile yakalayıp elimle geri salıyorum.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2007 23:53
[QUOTE=papağan-sever]
O balık gider
[/QUOTE] Bilmediğiniz konuda yorum yapıyorsunuz her yumurta atan balık giderse(sizin tabirinizle) akvaryumlarda balık kalmaz.Ve aşagı yukarı bütün yunusların ölmesi gerekir.En kısa zamanda yeniden yavru alması dileğiyle iyi akşamlar .saygılarÜye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir