Uzun Süreden Sonra :)
Önce akvaryumun arka camındaki siyah fonu sökmekle başladım, hemen ardından ölçü alındı .
ve koşar adımlarla dükkana (Tabelacı) gidip açık mavi folyo yu kestim :)
Tabi bu arada evi epey dağıttık. :)
Arka fonu kaplarken fotoğraf çekmek aklıma gelmedi maleseff, Ve Akvaryumumuz eski yerine tüm ihtişamıyla oturdu.
Ve Büyük Bir Heyecanla Suyu doldurmaya başladık. :)
Dolum bitti, filtreler devreye sokuldu :) (100 Litre Gibi küçük bi hacmi olmasına rağmen çokkk zor oldu )
Ve siz bu mesajı okurken ben büyük ihtimal petshopda balıklarımı seçiyor olacağım. :)
Akvaryum : Standart Bombeli 80cm. 105Lt.
Aydınlatma:15W Tasarruf Ampulü.
Filtrasyon : Lifetech 838 (Bioball - Elyaf- Sünger - Elyaf - Seramik Halklar- Substrat)
Canlı : Canlı Doğuran Türlerinden Küçük Bir Karma Yapmayı Düşünüyorum,bitki düşünmüyorum en azından şimdilik.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
[QUOTE=Müfit savaş]Hayırlı olsun şimdiden tekrar hobiye başlamanız çok güzel tankta yerine yakışmış ama ev fena dağıl mış :)[/QUOTE]
Müfit abi değerli yorumun için teşekür ederim. Birde filtre ve kumu yıkarken banyoyu görseydin :)
[QUOTE=Müfit savaş]Hayırlı olsun şimdiden tekrar hobiye başlamanız çok güzel tankta yerine yakışmış ama ev fena dağıl mış :)[/QUOTE]
Müfit abi değerli yorumun için teşekür ederim. Birde filtre ve kumu yıkarken banyoyu görseydin :)
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Hoşbuldum Serkan abi, inşaallah zamanla güzel birşeyler dökücez ortaya hepberaber. :)
Bu arada gözünüze takılan uygun fiyatlı Mangrow veya yati kökü olursa link vermeden geçmeyin lütfen. :) Birde başka bir dal vardı,adı şuan aklıma gelmedi daha düz biçimli ondan istemiyorum kesinlikle. :)
Hoşbuldum Serkan abi, inşaallah zamanla güzel birşeyler dökücez ortaya hepberaber. :)
Bu arada gözünüze takılan uygun fiyatlı Mangrow veya yati kökü olursa link vermeden geçmeyin lütfen. :) Birde başka bir dal vardı,adı şuan aklıma gelmedi daha düz biçimli ondan istemiyorum kesinlikle. :)
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Teşekkür ederim abi, birdaha yolun düşerse mutlaka beklerim. :)
Bu arada küçük bi video çektim akvaryumun son hali ve balıklarımın heyecanını görebilirsiniz :)
Not: Tarayıcımdan dolayı videoyu ekleyemiyorum, link olarak paylaşmak isterim.
http://www.youtube.com/watch?v=eJj_Z7sTmMg
[/QUOTE]
Gerçekten çok dikkatlisiniz :) eğimi çook önce bende fark ettim dolaba içten destek verip güvenilir hale getirdim. :) uyarınız için teşekkür ederim :)