Van depreminde kasanga olmak(son hd video syf 8)
Yücel Bey, afyonda pek yem çeşidi yok seranın spriluna tabletini- florasını ve granagrünlerini, gemmanın granagrününü, tetranın cips yemini ve jbl nin pul yemini verebiliyorum. Onun için pek fazlada yemi önemseyemiyorum. jbl nin pul yeminede damızlıklar alışamadı sadece yavrular yiyor.
Ekstra birşey yapmadım. Balıkların soyu güzelse bence korkulacak birşey yok. Sonuçya bütün yemler büyük oranda sprulina ve protein içeriyor. Çokta içerik farkı yok bence....Hepsi bu...
İyi ve sağlıklı günler dilerim.
[/QUOTE]
İnşallah akvaryumu yenileyip akvaryumdaki dişi ikolaları çıkarabilirsem tanıtım yapacağım. İlginize teşekkür ederim. Saygılar...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Sizin bu ilginiz ve sevginizle, en kısa sürede istediğiniz forma ulaşacaklardır diye umuyorum. Özellikle genel foto ve arka fonunuz müthiş.
Sağlıklı hobiler...
11.fotoğrafı çok beğendim.Maşallah güzel bantları var.Henüz kırmızı renklerini almamışta olsalar çok harika bir türdür.Özellikle sayısı 30 ve üzeri olduğu durumlarda çok keyifli bir görüntü sergilerler.İnşallah karnı dolu dişinizden başlayarak bu kalabalıklaşmanın adımı atılmış olur.Sağlıklı balıklar.
Sizin bu ilginiz ve sevginizle, en kısa sürede istediğiniz forma ulaşacaklardır diye umuyorum. Özellikle genel foto ve arka fonunuz müthiş.
Sağlıklı hobiler...
[/QUOTE]
[QUOTE=redrain]
11.fotoğrafı çok beğendim.Maşallah güzel bantları var.Henüz kırmızı renklerini almamışta olsalar çok harika bir türdür.Özellikle sayısı 30 ve üzeri olduğu durumlarda çok keyifli bir görüntü sergilerler.İnşallah karnı dolu dişinizden başlayarak bu kalabalıklaşmanın adımı atılmış olur.Sağlıklı balıklar.
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Sonunda beklenen an gelmiş, akvaryum oturmuş balıklar gelmiş bize de görmek nihayet nasip olmuş. Akvaryumun süper olmuş arkadaşım, açıkçası kıskandım Ben de bir ara (yaklaşık 1 yıl olacak bir ara diye diye) benim ikolaların tanıtımını açacam hayırlısıyla artık. Yavrular bıcır bıcır yüzüyor
Sonunda beklenen an gelmiş, akvaryum oturmuş balıklar gelmiş bize de görmek nihayet nasip olmuş. Akvaryumun süper olmuş arkadaşım, açıkçası kıskandım Ben de bir ara (yaklaşık 1 yıl olacak bir ara diye diye) benim ikolaların tanıtımını açacam hayırlısıyla artık. Yavrular bıcır bıcır yüzüyor