vatos üretimi
Arkadaslar bende 150 lt lik bir bitkili canlı doğuran akvaryumu var, üretim yapıorum kendi çapımda. 3 gün önce balon molimden 20 - 25 tane yavru aldım. Ben bunların yanında vatoz ve çöpçü üretimi de yapmak istiyorum. Bana yardımcı olacak arkadaslar cevaplarınızı bekliyorum. .
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Bende de canlı doğuran var. Aynı fikiri düşünerek 7 tane yavru cüce vatoz aldım. 2-3 ay sonra damızlık olacaklar. Cüce vatoz almalısın. Söyleyeceğim damızlık mı alacaksın yoksa yavru alıpta sen mi damızlık yapacaksın? Yavru alırsan boyuna göre 8-10 ayda damızlık olurlar.
Arkadaslar bende 150 lt lik bir bitkili canlı doğuran akvaryumu var, üretim yapıorum kendi çapımda. 3 gün önce balon molimden 20 - 25 tane yavru aldım. Ben bunların yanında vatoz ve çöpçü üretimi de yapmak istiyorum. Bana yardımcı olacak arkadaslar cevaplarınızı bekliyorum. .
[/QUOTE] Erol, canlı doğuranlar ile cüce vatozları bir arada üretebilirsin. Ancak çöpçü için aynı şey geçerli değil. Çöpçüler sağa sola cama kovuğa yumurta yapıştırır ve anında başka balıkalr farkederse yerler. Onlar için ayrı bir yerde üretim yapmalısın yada heran akvaryumu takip etmelisin.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir