Vatoz Balığım Ölüyor.
Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2021 00:04
https://vimeo.com/505400697. Video incelerseniz demek istediğimi anlayacaksınız.
Arkadaşlar 85 litrelik bi akvaryumum var bu 3. Vatoz balığımın ölüşü Japon akvaryumu kurulu sürekli ölüyordu bende biraz araştırdım jbl novo diye bi vatoz yemi gördüm biraz araştırdım neyse aldım bu ürünü akvaryumum da vatoz küp ü de mevcuttur bu arada neyse geceleri ışıklar kapalıyken vatoz Balığı nerede ise oraya doğru atıyorum yemi biraz gözlemledim vatoz cama yapışık hiç ayrılmıyor yemi Japon’lar yiyor benim napmam lazım bunun için Japon’ların yememesi için bana bi akıl verin sürekli vatoz öldürmekten sıkıldım [EDIT]hayal3,2021-01-28 00:22:10[/EDIT]
Arkadaşlar 85 litrelik bi akvaryumum var bu 3. Vatoz balığımın ölüşü Japon akvaryumu kurulu sürekli ölüyordu bende biraz araştırdım jbl novo diye bi vatoz yemi gördüm biraz araştırdım neyse aldım bu ürünü akvaryumum da vatoz küp ü de mevcuttur bu arada neyse geceleri ışıklar kapalıyken vatoz Balığı nerede ise oraya doğru atıyorum yemi biraz gözlemledim vatoz cama yapışık hiç ayrılmıyor yemi Japon’lar yiyor benim napmam lazım bunun için Japon’ların yememesi için bana bi akıl verin sürekli vatoz öldürmekten sıkıldım [EDIT]hayal3,2021-01-28 00:22:10[/EDIT]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2021 01:55
Bu akvaryumun havalandırması nasıl ? Vatoz kolay kolay açlıktan ölmez karnı açsa gider yapışır o yeme sallamaz Japonları. Oksijensizlikten japonlardan önce ölür ama.[EDIT]Sergeant,2021-01-28 01:56:01[/EDIT]
Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2021 12:22
[QUOTE=Sergeant]Bu akvaryumun havalandırması nasıl ? Vatoz kolay kolay açlıktan ölmez karnı açsa gider yapışır o yeme sallamaz Japonları. Oksijensizlikten japonlardan önce ölür ama.[/QUOTE]
Hava taşı ve pipo filtre var. Ayrıyeten iç filtrenin ucunda şelale aparatı mevcut, suya hava verecek şekilde akıyor.[EDIT]sinor,2021-01-28 12:34:30[/EDIT]
Hava taşı ve pipo filtre var. Ayrıyeten iç filtrenin ucunda şelale aparatı mevcut, suya hava verecek şekilde akıyor.[EDIT]sinor,2021-01-28 12:34:30[/EDIT]
Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2021 12:54
Peki vatoz kac cm ve japonlar kaç cm ?
Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2021 16:23
Akvaryuma tuz katıyormusunuz?
Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2021 23:39
Vatozda erimeler var hafif. Alan darsa saklanacak kök, bitki yoksa strese girer. Vatoz küpe her zaman girmez. Üreyecegi zaman küp tutar. Mangrove kökünü çok severler, altına girip saklanırlar, emerler. Kökü emmeye bayılırlar. Ayrıca kök suyu yumuşatır, vatozlar yumuşak su severler.
Beğenenler: [T]222067,Yorum yapmaz[/T]
+1: [T]222067,Yorum yapmaz[/T]
Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2021 21:13
[QUOTE=goldfishlove]Vatozda erimeler var hafif. Alan darsa saklanacak kök, bitki yoksa strese girer. Vatoz küpe her zaman girmez. Üreyecegi zaman küp tutar. Mangrove kökünü çok severler, altına girip saklanırlar, emerler. Kökü emmeye bayılırlar. Ayrıca kök suyu yumuşatır, vatozlar yumuşak su severler.[/QUOTE]
1 hafta oldu alalı daha vatozu alan 90 lt su yani ne kadar dar olabilir ki. Küpe giriş cikiyor bazen ama sürekli cam a yapışık duruyor şuan
1 hafta oldu alalı daha vatozu alan 90 lt su yani ne kadar dar olabilir ki. Küpe giriş cikiyor bazen ama sürekli cam a yapışık duruyor şuan