vatoz mu çöpçümü tavsiye edersiniz?
Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2009 19:29
Dipte biriken yemler için vatoz mu yoksa çöpçü mü tavsiye edersiniz? Cins olarak hangileri daha verimli oluyor? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2009 19:33
Ne besliyorsunuz?
Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2009 14:03
En az 2 adet çöpçü tavsiye ederim 2-3 tanede elma salyangozu olursa güzel olur benim akvaryumda görenler baya yadırgadılar ama ben seviyorum kerataları sürekli camdalar yosun yiyorlar bende yosunları silmiyorum bol bol yesinler yem vermeye gerek kalmıyor :)
Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2009 14:04
Akvaryumunuz kaç litre o da önemli. Ayrıca çöpcü alacaksanız en az 6 adet alın çünkü sürü balığıdır çöpçüler. Vatoz alacaksanız cüce vatoz alın leopar vatoz alırsanız 25 cm kadar büyüyorlar bende şuan bir tane var 22 cm aldığımda 7 cm di. Ama başta dediğim gibi akvaryum hacminiz önemli.
Beğenenler: [T]84210,Alegro1453[/T]
Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2009 14:05
[QUOTE=mightymurat]En az 2 adet çöpçü tavsiye ederim 2-3 tanede elma salyangozu olursa güzel olur benim akvaryumda görenler baya yadırgadılar ama ben seviyorum kerataları sürekli camdalar yosun yiyorlar bende yosunları silmiyorum bol bol yesinler yem vermeye gerek kalmıyor :)
[/QUOTE] Çöpçü adetini 5-6 adetin altına düşürmemek lazım.Sürü balıkları oldukları için strese gireceklerdir. Saygılar.
[/QUOTE] Çöpçü adetini 5-6 adetin altına düşürmemek lazım.Sürü balıkları oldukları için strese gireceklerdir. Saygılar.