Vatoz Türü Belirleme hangi L serisi?
Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2009 15:59
Beslenme şekli ancistruslar gibi. Bitkisel ağırlıklı yemlerle beslenmelidirler. Düzenli besleme yapılmalıdır, çabuk formdan düşebiliyorlar. Dişilerde de bıyık olur ama kafanın üstünde değil yanlarda oluşur. Bu yüzden balıklar küçükken cinsiyet ayrımı zordur.
NOT: Benim için bu ikili çok özeldir. Bir kazanın ardından, 7-8 saat susuz kalıp yaşamışlardır.
NOT: Benim için bu ikili çok özeldir. Bir kazanın ardından, 7-8 saat susuz kalıp yaşamışlardır.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2009 22:52
Ali Balığın gerçekten çok güzel olacak inşallah. Nadir balıkları bulmak için artık senin kapını aşındıracağız anlaşılan
Gönderim Zamanı: 08 Aralık 2009 00:20
[QUOTE=Asi RuH]Ali Balığın gerçekten çok güzel olacak inşallah. Nadir balıkları bulmak için artık senin kapını aşındıracağız anlaşılan [/QUOTE]
Söyleyene bak, Halil im senin L333 lerde çok güzel balıklar merak etme gözüm gibi bakıyorum onlara artık fazla çıkan çifti hediye edersin bana.
Gönderim Zamanı: 12 Aralık 2009 23:06
Baryancistrus sp. L 81
bileciklivolki 2009-12-12 23:11:25
L18
L81 Special
L47
Baryancistrus sp. L18
Sizinki bence L18. Büyüdüğünde herşeyi tam oturacaktır.
Gönderim Zamanı: 13 Aralık 2009 10:00
Volkan Bey,balık L18 asla değil.Bir kere L18 Baryancistrus türü.Balık Baryancistrusların yapısına uymuyor.L18 35 cm e kadar büyüyebilen bir balık.Şimdiden bıyıkları var diyor Ali Bey.Bu durumda Baryancistrus olma ihtimali kalmıyor.Balık kesinlikle Ancistrus sp.Rio Ucayali.