Vatoza Dokunabiliyor Musunuz?
Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2008 12:41
Bende vatozlara dokunamıyorum dikenleri battıkça rahatsız oluyorum.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2008 12:59
Güzel bi soru olmuş ... Normal bir kara vatoza , leopar vatoza , cüce vatoz vs. dokunamam . Ama bi L46,L47,L18 olsun öperim bile
Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2008 13:24
Ben Albino Cüce Vatoz'umu elimde salatalıkla beslemiştim. O zaman da elime gelmişti. Yemeyi bıraktıktan sonra biraz parmağımı emdi. Acıtmadı ama baya gıdıkladı. Ben direk elime almadım. Çünkü üzerinde ufak dikenleri var ve batabilir diye korkuyorum. Zaten ufacık hayvanlar. Elimde birde sakatlık çıkmasın. Durduk yere elime neden alayım ki? Ha yere düşer o ayrı. Hemen alırım ama akvaryumda dolaşan bir canlıyı durduk yere elime almam. Sadece elimle beslerim.
Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2008 14:11
Eski akvaryumumda kocaman bir vatoz vardı. Tembelleştiği için küçükleriyle takas edecektim. Kepçeden fırlayıverdi hop akvaryum kapağının üzerine Kabustu o an benim için. Allahtan yere mere uçmadı. Tekrar akvaryumun içine koydum ve birdaha dokunmamak için ölene dek misafir ettim
Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2008 14:46
L serisi vatozum olsa cebimde gezdiririm bırakın öpmeyi...Hele bir L46m olsa beraber uyurdum heralde...
Herkese sağlıklı hobiler...
Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2008 14:50
Benim vatozum yok ama kesinlikle çekinmeden dokunurum. Böcek yılan vs hiçbirinden çekinmem ve elime rahatlıkla alabilirim.
Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2008 15:24
Büyüklerinde biraz ürkerim ama 13 cm ye kadar olan vatozlara dokunabiliyorum.Elime alıp poşete atıyorum kepçe küçük geldiğinde ama 17 yıllık balık uzmanı abim 4 cm lik vatoza bile dokunamıyor (Birde sözde Biyoloji öğretmeni olacak ).Bugüne kadar bir tek piranha balığına dokunamadım . metalrock 2008-06-20 15:25:23
Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2008 15:25
Arkadaşlar L serisi vatozlar zatne ülkemizde bulunuyor. Yokmuş gibi davranıyoruz ama. Fiyatı tamam pahalı ama var yani. O yüzden yokmuşçasına davranmamalıyız. Desenleri en az ilgi gören L serisi vatozları bile 300 lira gibi astronomik rakamlarla sattığı için yok görebiliriz ama görmeyelim lütfen.