Vatozlar yavru balık yermi?
Gönderim Zamanı: 30 Mart 2008 19:14
Merhaba.
Dahan önce buna benzer bir konu açmıştım(çöpçüler hakkında) kusura bakmayın. Yavruların bulunduğu akvaryumda siyah lekeler oluşmaya başladı. Özelliklede hava hortumunun olduğu bölgede. Bu bölgelerin temizliği için küçük vatoz koysam olurmu(sadece 1 tane). SP yavrularım 15-25 günlük. ilçede olduğumdan çeşit bulma zor. Normal siyah vatozlar var o kadar. Cüce vatoz bi türlü bulamadım. Sizce ne yapmalıyım.
Dahan önce buna benzer bir konu açmıştım(çöpçüler hakkında) kusura bakmayın. Yavruların bulunduğu akvaryumda siyah lekeler oluşmaya başladı. Özelliklede hava hortumunun olduğu bölgede. Bu bölgelerin temizliği için küçük vatoz koysam olurmu(sadece 1 tane). SP yavrularım 15-25 günlük. ilçede olduğumdan çeşit bulma zor. Normal siyah vatozlar var o kadar. Cüce vatoz bi türlü bulamadım. Sizce ne yapmalıyım.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2008 11:39
Ercan Bey geceleri yavrular dibe çökeceklerdir.Ne kadar iyi yemleme yaparsanız yapın vatozlar yavru balıklarınızı yiyeceklerdir.
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2008 13:32
[QUOTE=MuŞLu hKn]Ercan Bey geceleri yavrular dibe çökeceklerdir.Ne kadar iyi yemleme yaparsanız yapın vatozlar yavru balıklarınızı yiyeceklerdir.
O zaman benim hiç yavrumun olmaması lazım.
Saygılar...
[/QUOTE]O zaman benim hiç yavrumun olmaması lazım.
Gönderim Zamanı: 11 Nisan 2008 14:16
Benim lepistes yavrularına hiçbirşey yapmadı vatoz akvaryumcuya sormuştum zarar vaerirmi diye oda balığın huyuna bağlı dedi galiba benimki iyi huylu.