VAZGEÇİLMEZ FO İLANGİ YELLOW
Boyut (cm):10-12 cm
Kapasite (litre):150*50*60 geçici bir süre
Canlılar:FO İlangi Yellow Afrika
Malzemeler: 2 ad. eheim 2228, 30 W sera daylight ışık, zeminde dazs marka argonit.
Akvaryum Bakımı: haftada 1 %20 su değişimi.
Kullanılan Yemler: osi, tropical, dainichi
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: yok
Yeni yeniden bir heyecan, 2009 yılında yine ld akvaryumdan almış olduğum ilangilerimden bir çok defa yavru alma şansına sahip oldum ve izmirdeki bir çok hobici arkadaşıma yavrularımdan vermiş bulunmaktayım. Ani bir karar ile eski damızlıklarımı çok yakın bi dostuma verdikten sonra yine LD akvaryum Salih kardeşimin başını ağartarak yeni bir maceraya atıldım ve FO İlangi Yellow ( 4e 20d) şeklinde koloni sahibi oldum. Buradan Salih kardeşime çok çok teşekür ederim.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Ben öğretmek manasında söylemedim. sadece yaklaşık 6-7 yıllık bir tropheus tecrübem var. onu kastetmiştim. eski balıklarımda fo'dı ben afrikadan gelenlerin renk olarak daha güzel oldukları kanısını taşımaktayım. ama yeni aldıklarım daha çok yeni zamanla aradaki farkları görücez. sizde yanılmıyorsam red rainbow da vardı galiba. onlarda çok güzeller. ben hep bu iki türü beslemek istedim ama ikisi birden olmuyor. 2 tank koyucak yerim yok, favori olan ilangi besliyorum. ama sizinle bilgi alışverişinde bulunmak tabiki benim içinde iyi olur.
Ben öğretmek manasında söylemedim. sadece yaklaşık 6-7 yıllık bir tropheus tecrübem var. onu kastetmiştim. eski balıklarımda fo'dı ben afrikadan gelenlerin renk olarak daha güzel oldukları kanısını taşımaktayım. ama yeni aldıklarım daha çok yeni zamanla aradaki farkları görücez. sizde yanılmıyorsam red rainbow da vardı galiba. onlarda çok güzeller. ben hep bu iki türü beslemek istedim ama ikisi birden olmuyor. 2 tank koyucak yerim yok, favori olan ilangi besliyorum. ama sizinle bilgi alışverişinde bulunmak tabiki benim içinde iyi olur.
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir