Ve sonunda yeni tankıma kavuştum :) Elden yem sf 7
Merhaba arkadaşlar.Başlığımdada dediğim gibi sonunda yeni tankıma kavuştum.Daha doğrusu kavuşabildim :).Akvaryumu yaptırdığım vatandaşlar tam olarak 5 hafta beni oyaladılar. sonunda dayanamadım kayıt ve kuşakları atılmamış bir vaziyette akvaryumu teslim aldım.2 gün rötarlı olarakta kayıt ve kuşaklarını kestirip teslim aldım. Ve arkadaşım Ahmet'le(metadeh) beraber kayıt ve kuşakları yapıştırma işlemine başladık.(Başıma daha neler neler geldi bilemezsiniz :)) sadece kayıt ve kuşaklarına 1,5 tüp silikon harcadık :). Ahmet'in emeği çok büyük bana gerçekten çok yardımcı oldu. Hatta işin çoğunu o yaptı.Elide çok yatkın.Allah razı olsun burdan kendisine tekrar teşekkür ederim.
Boyut (cm): 140 x 60 x 65 h
Kapasite (litre): yaklaşık 540 litree
Canlılar: Dubuosi maswa ve kasakalawe kolonileri
Malzemeler:
Akvaryum Bakımı: Haftada %30 su değişimi
Kullanılan Yemler:Dainichi veggie fx-deluxe,osi spiruna pul,kenz pul, tetraprovengatable,Nls there A,Sera spiruna tablet,Tropikal super spiruna forte(henüz gelmedi)
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: Kaya tuzu
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Akvaryumun hayırlı olsun kardeşim senide çok bekletmiş akvaryumcun valla birdahaki sefere söylede benim camcıya yaptıralım:)). Elektrik hortumu olayın cok hosuma gitti kötü görüntüyü tamamiyle ortadan kaldırmışsın tebrikler. Balıkları koyduktan sonra çayını içmeye gelirim..
Akvaryumun hayırlı olsun kardeşim senide çok bekletmiş akvaryumcun valla birdahaki sefere söylede benim camcıya yaptıralım:)). Elektrik hortumu olayın cok hosuma gitti kötü görüntüyü tamamiyle ortadan kaldırmışsın tebrikler. Balıkları koyduktan sonra çayını içmeye gelirim..
[/QUOTE] Çok teşekkür ederim kardeşim. Başımın üstünde yerin var istediğin zaman buyur gel. Elektrik borusu işi gerçekten çok güzel oluyor. siyah ve köşede olduğu için hiç dikkat çekmiyor. (Biraz önce gelde yardım et azcık :P )[QUOTE=Serhann] Maşallah oldukça sağlam olmuş kayıt-kuşaklar. Yine o güzel led fonu mu kullanacaksınız?