Ve Tanganyika..Sıra Kasakalawe'de..sayfa5
Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2009 00:51
Hoş emek verilmiş güzel bir tank.Özellikle balık seçiminiz çok güzel tropheus..Maşallah. redrain 2009-05-23 00:58:30
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2009 01:12
Tavsiyeniz için teşekkürler Meriç, kuşak konusunda benimde sıkıntılarım vardı yalnız akvaryumu kuralı 3 ay oldu hiç bi sorun yok, esnemede sadece ortadan 0,5 mm genişliğinde bir problem olacaağını sanmıyorum.İnşallahta olmaz,yinede ortadan bir kuşak atmayıda düşünmüyo değilim.
Resimler biraz kalitesiz oldu,hatta baya bi kalitesiz kusura bakmayın.Kendimizce bir akvaryum yaptık işte,böyle böyle tecrbe kazanacağız değil mi?
Resimler biraz kalitesiz oldu,hatta baya bi kalitesiz kusura bakmayın.Kendimizce bir akvaryum yaptık işte,böyle böyle tecrbe kazanacağız değil mi?
Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2009 17:45
Bravo, herşeyden önce emek emek herşeyiyle uğraşmışsınız ve çok güzel olmuş, tebrikler. Bana göre büyük cesaret böylesi ebatlarda bir akvaryum imâl etmek. Sizi tebrik ediyorum. Teknik olarak fikrim olmasa da arkadaşların kuşak önerisini sanırım değerlendireceksiniz. Beni de tedirgin etti doğrusu, Allah korusun bir kaza çok tatsız olur. Baıklarınız ve dekorunuz da muhteşem, kumunuz konusundaki eleştirilere bende katılıyorum, bir süre sonra değiştireceğinizi zaten söylemişsiniz.
Belki bitki konusunda biraz çalışabilirsiniz, bir kaç soğan saz ekleyebilirsiniz. Arka tarafta gördüğüm bitki nedir acaba merak ettim doğrusu, uzun saplı olan?
Sağlıklı balıklar dilerim.
Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2009 17:51
Bambular bir süre sonra çürümeye başlayacaklar.Onun dışında çok güzel olmuş.Ellerinize sağlık..
Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2009 17:54
Emeğe sağlık.Güzel bir akvaryum olmuş.Yalnız bambular tamamen suya gömülü olunca ,sararıp solmaya ve arkasındanda çürümeye başlıyorlar.Daha önce bir kaç ay akvaryumumda ,sizin diktiğiniz tarzda yaşatmayı denemiştim ve belirli aralıklarla (ayda bir vazoya ıslatıp bir kaç gün öyle dışarda bırakarak)yaşatmayı denemiştim.Sonuçta çürüyüp gittiler tabi.Sağlıklı balıklar dileğiyle.
Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2009 18:11
Maşaallah balıklarınız ve tankınız muhtesem görünüyor.
İnşaallah sağlıklı balıklar büyütürsünüz... BU arada kayalar çok hoşuma gitti. Nerden temin ettiniz...
Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2009 22:01
Tüm yorumlar için teşekkürler arkadaşlar,bambuyu alalı bir ay kadar oldu çürüyene kadar devam ama ne sararma nede başka olumsuz bir durum yok şimdilik.
Taşlara gelince Aquapetcenter dan aldım 45 kilo kadarlar,balıklarımıda Cafer Bey'den aldım.Şu an bir dişimin ağzı dolu,ama pekte ümitli değilim tutacağından hayırlısı bakalım.Daha önceden yumurta alıp atmıştı.Sabırsızlıkla bekliyorum yavruları.
Aslında çok daha güzel bir tank var aklımda ama sabırsızlıktan böyle oldu(buda güzel sayılır aslında)karşısına geçince bana huzur veriyorsa iyidir değil mi?
Bir sene böyle devam edeceğim sanırım,daha sonra kumu değiştirip güzel bir dekor yapacağım.....
Tekrardan herkese teşekkür.
Taşlara gelince Aquapetcenter dan aldım 45 kilo kadarlar,balıklarımıda Cafer Bey'den aldım.Şu an bir dişimin ağzı dolu,ama pekte ümitli değilim tutacağından hayırlısı bakalım.Daha önceden yumurta alıp atmıştı.Sabırsızlıkla bekliyorum yavruları.
Aslında çok daha güzel bir tank var aklımda ama sabırsızlıktan böyle oldu(buda güzel sayılır aslında)karşısına geçince bana huzur veriyorsa iyidir değil mi?
Bir sene böyle devam edeceğim sanırım,daha sonra kumu değiştirip güzel bir dekor yapacağım.....
Tekrardan herkese teşekkür.
cüneydÇevrim Dışı
[C]2,1,63384[/C] [C]3,2,63384[/C] [C]4,3,63384[/C]
İl: Bursa
[C]2,1,63384[/C] [C]3,2,63384[/C] [C]4,3,63384[/C]
İl: Bursa
Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2009 23:18
Tebrikler çok güzel bir akvaryum ve balıklar maşallah.bol yavrulu sağlıklı balıklar inşallah.