WC ( F0 ) opthalmotilapia nasuta mukosa - Syf:3
Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2014 16:46
renkleri müthişmiş. malawi gölü canlılarında mı acaba? ve nerden temin ettiniz.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2014 21:14
Kanka maşallah çok güzeller yeni fotoları bekliyoruz. Birde ilk yavrulara talibim :)
Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2014 22:26
Kaan bey merhabalar, diğer konunuzda da belirtmiştim. Forum kurallarımız gereği, tanıtım bölümünde lütfen tanıtım şablonunu doldurunuz. Lütfen ilk mesajınızın altında bulunan butonunu kullanarak düzeltiniz. Aksi taktirde konunuz buradan taşınacaktır.
Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2014 08:44
[QUOTE=afatih] Kaan Bey hayırlı olsun. İnşallah bu güzel türden bol bol yavru alırsınız.
Teşekkürler Fatih Bey, inşallah..
[QUOTE=GÖKHAN ÖZDEMİR] Ne kadar çok istediğini bildiğim bir türdü kardeşim,canlı daha güzeller :) bol yavrulu beslemeni dilerim.[/QUOTE]
Teşekkürler kardeşim, aynen bu konuda beni en iyi sen anlarsın sonunda sahiplenebildim .
[QUOTE=_rammstein_]
Bunların mukosaları baya bir hassas oluyormuş abi doğrumu. Beslenmez buya vallahi. Şaka maka çok asil balık tarık abide sabredecekte bu boya gelecek nispet olmuş tam abi ellerine sağlık. Maşallah. [/QUOTE]
Aynen kardeşim bunların mukosa çok hassas öyle böyle değil . Adamlar dikkat çekmek için ismine mukosa eklemişler . Tarık renklerini görene kadar çocuğu okula başlar ..
[QUOTE=Bursa_Farm] renkleri müthişmiş. malawi gölü canlılarında mı acaba? ve nerden temin ettiniz.[/QUOTE]
Evet gerçekten çok güzel renklere sahipler canlı görmenizi tavsiye ederim. Tanganyika gölüne mensup bu canlı. Ali Akgün'den aldım. Almanya menşeili..
[QUOTE=MaSiVa] Bu kerata renkleri sergilemiş maşallah:))İnş. bol yavrulu günler gelir Kaan Senin hobi zevkine hayranım:))
[/QUOTE]
Sağolasın Mustafa sende tür konusunda seçici ve zevk sahibisin . Bak bu türleri görmeye gel ..
[QUOTE=Tarık Küser] Kanka maşallah çok güzeller yeni fotoları bekliyoruz. Birde ilk yavrulara talibim :)[/QUOTE]
Yeni fotolar hazır kanka, çok değerli bir kardeşim çekti sağolsun . Biraz benim fotoğraflar eskisin, diğerlerini yayına alacağım . Bütün balıkların ilk yavruları sana ait kanka sen yeterki iste ..
[QUOTE=Bülent ÖNER] Kaan bey merhabalar, diğer konunuzda da belirtmiştim. Forum kurallarımız gereği, tanıtım bölümünde lütfen tanıtım şablonunu doldurunuz. Lütfen ilk mesajınızın altında bulunan butonunu kullanarak düzeltiniz. Aksi taktirde konunuz buradan taşınacaktır.[/QUOTE]
Selam Bülent Bey yine mi siz . Konuyu açtığımda otomatik gelmesi gereken şablon gelmedi maalesef. Gerekli düzeltme yapılmıştır, saygılar..KAAN SAN 2014-02-12 08:53:35
Selamlar...
[/QUOTE] Teşekkürler Fatih Bey, inşallah..
[QUOTE=GÖKHAN ÖZDEMİR] Ne kadar çok istediğini bildiğim bir türdü kardeşim,canlı daha güzeller :) bol yavrulu beslemeni dilerim.[/QUOTE]
Teşekkürler kardeşim, aynen bu konuda beni en iyi sen anlarsın sonunda sahiplenebildim .
[QUOTE=_rammstein_]
Bunların mukosaları baya bir hassas oluyormuş abi doğrumu. Beslenmez buya vallahi. Şaka maka çok asil balık tarık abide sabredecekte bu boya gelecek nispet olmuş tam abi ellerine sağlık. Maşallah. [/QUOTE]
Aynen kardeşim bunların mukosa çok hassas öyle böyle değil . Adamlar dikkat çekmek için ismine mukosa eklemişler . Tarık renklerini görene kadar çocuğu okula başlar ..
[QUOTE=Bursa_Farm] renkleri müthişmiş. malawi gölü canlılarında mı acaba? ve nerden temin ettiniz.[/QUOTE]
Evet gerçekten çok güzel renklere sahipler canlı görmenizi tavsiye ederim. Tanganyika gölüne mensup bu canlı. Ali Akgün'den aldım. Almanya menşeili..
[QUOTE=MaSiVa] Bu kerata renkleri sergilemiş maşallah:))İnş. bol yavrulu günler gelir Kaan Senin hobi zevkine hayranım:))
[/QUOTE]
Sağolasın Mustafa sende tür konusunda seçici ve zevk sahibisin . Bak bu türleri görmeye gel ..
[QUOTE=Tarık Küser] Kanka maşallah çok güzeller yeni fotoları bekliyoruz. Birde ilk yavrulara talibim :)[/QUOTE]
Yeni fotolar hazır kanka, çok değerli bir kardeşim çekti sağolsun . Biraz benim fotoğraflar eskisin, diğerlerini yayına alacağım . Bütün balıkların ilk yavruları sana ait kanka sen yeterki iste ..
[QUOTE=Bülent ÖNER] Kaan bey merhabalar, diğer konunuzda da belirtmiştim. Forum kurallarımız gereği, tanıtım bölümünde lütfen tanıtım şablonunu doldurunuz. Lütfen ilk mesajınızın altında bulunan butonunu kullanarak düzeltiniz. Aksi taktirde konunuz buradan taşınacaktır.[/QUOTE]
Selam Bülent Bey yine mi siz . Konuyu açtığımda otomatik gelmesi gereken şablon gelmedi maalesef. Gerekli düzeltme yapılmıştır, saygılar..
Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2014 08:22
[QUOTE=ulmus] mükemmel, başarılar Kaan kardeşim, nice gönlündeki türleri beslemen dileğimle, tebessümle kal...[/QUOTE]
Teşekkürler Umut abi. Yakın olsanda keşke canlı gözle görebilsen ..
[QUOTE=meto2m] Kaan maşallah kardeşim yenilikler ve çok özel türler her şey balıklar kadar güzel olsun.[/QUOTE]
Bazen tropheusun dışına çıkmak gerekiyor abi, o yüzden sana da en azından 1 tür Cyath. ya da Opthal. türlerinden birini beslemeni tavsiye ediyorum . Pişman olmazsın kesinlikle ..
Teşekkürler Umut abi. Yakın olsanda keşke canlı gözle görebilsen ..
[QUOTE=meto2m] Kaan maşallah kardeşim yenilikler ve çok özel türler her şey balıklar kadar güzel olsun.[/QUOTE]
Bazen tropheusun dışına çıkmak gerekiyor abi, o yüzden sana da en azından 1 tür Cyath. ya da Opthal. türlerinden birini beslemeni tavsiye ediyorum . Pişman olmazsın kesinlikle ..
Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2014 21:01
Bende bir ara nasuta hastasıydım mükemmel bir tür renkleri harika tropheus gibi bir sürü varyetesi var..airfish menşeiili olması lazım kaliteli nasutalar genelde ordan çıkar..hayırlısı olsun
Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2014 18:51
[QUOTE=nazok] Bu tarz egzotik türleri görmek mutluluk verici.Tebrikler bol yavrular.
[/QUOTE]
Teşekkürler Nazmi Bey, beğenmenize çok sevindim..
[/QUOTE]
Teşekkürler Nazmi Bey, beğenmenize çok sevindim..