Wow Beta Akvaryum ( 4. Projem )
Gönderim Zamanı: 15 Kasım 2011 15:26
Herkese Selamlar
caykooo 2011-11-15 15:27:20
Osmanlı çalışmasına hazırlık yaparken elimdeki malzemeleri değerlendirmek için küçük de olsa bir beta akvaryumu yaptım. İlk çalışmadan sonra nasıl hangi ortamda akvaryum yapabilirim nasıl oyuncak figür kullanabilirim diye araştırmalarım sonucu putty model hamuru diye bir şey keşfettim. Online oyunlar ile vakit geçirdiğim için wow daki orc ve raptoru yapmaya çalışdım. Sonuç kendinden filitreli Wow Beta Akvaryum ortaya çıkdı.
Buyrun buda videosu
[VID]http://www.youtube.com/watch?v=cG164FfE1nE&feature=youtu.be[/VID]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 15 Kasım 2011 15:47
Gerçekten tebrik ederim sizi. Çok güzel bir çalışma olmuş, bir çok arkadaşımıza fikir olması açısından da güzel resimler paylaşmışsınız. Başarılarınızın devamını dilerim.
Gönderim Zamanı: 15 Kasım 2011 15:52
Tasarım ve hayal düyanız gerçekten çok güzel elinize kolunuza sağlık çok başarılı buldum çalışmanızı. Videoyu izlerken acaba dediğim bir nokta oldu akvaryumun üstünden bir köprü yapıp baltalı olan adamda köprünün bir tarafındaki ipi kesmiş bir şekilde olsaydı elindede hazır baltada varken canavarda aşağıya düşerim korkusuyla geçemiyor olsaydı veyada aşağıdaki betayıda filmlerde hep öle olurya :) timsahmış gibi düşünüp daha değişik bi görüntü/fikir çıkabilirmiydi diye düşünmedim değil ama bu tamamen benim kendi yapıcı ve şahsi fikrimdir. Bu haliylede çok güzel tekrar elinize sağlık .
Saygılar
Gönderim Zamanı: 15 Kasım 2011 16:48
[QUOTE=grkn_]
Tasarım ve hayal düyanız gerçekten çok güzel elinize kolunuza sağlık çok başarılı buldum çalışmanızı. Videoyu izlerken acaba dediğim bir nokta oldu akvaryumun üstünden bir köprü yapıp baltalı olan adamda köprünün bir tarafındaki ipi kesmiş bir şekilde olsaydı elindede hazır baltada varken canavarda aşağıya düşerim korkusuyla geçemiyor olsaydı veyada aşağıdaki betayıda filmlerde hep öle olurya :) timsahmış gibi düşünüp daha değişik bi görüntü/fikir çıkabilirmiydi diye düşünmedim değil ama bu tamamen benim kendi yapıcı ve şahsi fikrimdir. Bu haliylede çok güzel tekrar elinize sağlık .
Saygılar
[/QUOTE]
Dediğin gibi düşündükce neler çıkıyor :)
Gönderim Zamanı: 15 Kasım 2011 17:57
Söyleyecek söz bulamıyorum akvaryumdan ziyade hamurla yaptıklarınız...
Gönderim Zamanı: 15 Kasım 2011 18:06
tebrikler, diycek fazla bişey yok.
Gönderim Zamanı: 15 Kasım 2011 22:01
Bende istiyorummm Banada yaparmısınız böyle harika bir şeyi
Gönderim Zamanı: 15 Kasım 2011 22:43
Çok başarılı bir çalışma çok çok çok başarılı hemde Yani süper bişe Ellerinize sağlık Allah nazarlardan korusun o ne yaratıcı eller o ne yaratıcı düşünce Çok beceriklisiniz.. :)
Abi Süper ya :D
Abi Süper ya :D
Gönderim Zamanı: 15 Kasım 2011 22:57
Sadece sizi alkışlıyorum.
Gönderim Zamanı: 16 Kasım 2011 09:53
[QUOTE=Different]Güzel çalışma tebrikler, 5. çalışmada undead warlock ve skeletal warhorse bekliyorum
[/QUOTE]
Çalışmalar başladı :)