Xenotilapia Flavipinnis Red Royal Kekese
Hangi yanlız kum kelebeği nadir
[QUOTE=SEZER]Bayağı büyümüşlerdir artık,satış boyu olmuşlardır...
Ali satılık olduklarını kim söyledi. Yavrusu olursa belki. Ama daha yumurta bile almadılar
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Ha evet onu amcaoğlunun tankına yolcu etmiştik. Noldu bilmiyorum.
[QUOTE=Emin_Paşa]Red prenses sanırım, ondaki dişi bendeki erkek evlendirelim diyorum yok diyor :))[/QUOTE]
Evlendirelim Emincim sorun değilde seninki içgüvey gelmeye razı olursa.
ayırmayın sevenleri abilerim Akvaryum plus dergisinin magazin sayfasında iki balığın büyük aşk yaşadığı dedikoluları kol geziyor :) Güven abim benden kız almak öyle kolay değil diyor yüz görümlüğü olarak 100*80*50 taymur akvaryum istiyormuş Emin abicim benden söylemesi :)
ayırmayın sevenleri abilerim Akvaryum plus dergisinin magazin sayfasında iki balığın büyük aşk yaşadığı dedikoluları kol geziyor :) Güven abim benden kız almak öyle kolay değil diyor yüz görümlüğü olarak 100*80*50 taymur akvaryum istiyormuş Emin abicim benden söylemesi :)
[/QUOTE]Sen hatırlatınca sordum bizim red prenses sizlere ömür Nadircim.
[QUOTE=malawici_54]Güven abi,tanganika nın muhteşem balıkları temin ettigin ve bizlerle paylaştıgın için teşekkür ederim.[/QUOTE]
Sağol semihcim.
[QUOTE=kazakar]Güven bey gerçekden harika bir görüntü. Çok nadir gördüğümüz bir tür. İnaşşallah bol bol yavrularınıda görürsünüz .[/QUOTE]
Sağolun Kazım bey söylemesi ayıp ama hafta sonu bir dişi ağzına yumurta aldı. İlk deneyimiydi ve 2 gün tutabildi. Birkaç gün tutabilse belki babaya geçirir o daha çok tutardı ama işte ikinci sefere diyoruz.
Kelebeklerin güncel resimleriyle devam.
Doğrusu tankımda bulunan diğer türlerle çok uyumlular. Nigriventris Kikularla sorun yaşayacaklarını düşündüm ama birbirleri ile hiç ilgilenmiyorlar. Doğrusu tanktaki en uyumlu tür olduğunu söyleyebilirim. Ne Microlarla nede Gnatlarla sorun yaşadılar. Artık tam anlamıyla yetişkin oldular. Çiftlerde çıktı. Umarım yakın zamanda yavrularına kavuşurum.