Xenotilapia red princess yavru K. Gold bızdıklar L144 video sy.6'da
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Birde sumpta ışıklandırman gayet güçlü. Substrat malzemelerinin karanlıkta olması yararlı bakterilerin yaşam alanı için gerekli. Hiç olmazsa dış yüzeyini straforla kapat
Birde sumpta ışıklandırman gayet güçlü. Substrat malzemelerinin karanlıkta olması yararlı bakterilerin yaşam alanı için gerekli. Hiç olmazsa dış yüzeyini straforla kapat
[/QUOTE] Güven abi silindir şeklindeki nesnenin içerisinde 250 ml seachem purigen var ve bir motora bağlı olarak reaktör gibi çalışıp suyu emiyor. Suyu süzdükten sonra da ince borudan damla damla sumpın içine akıtıyor. Suyumun berrak olmasında çok fazla etkisi olmuştur. Sumptaki ışıklandırmaya gelince sumpı göstermek için yaktım. Normalde ışık sumpa müdahale dışında açılmıyor. Değerli bilgilendirmelerin için teşekkür ederim. Saygılarımla.
[QUOTE=Emrahin]Harikulade tebrikler, çok beğendim. Akvaryumun kenar ışıklandırmasını nasıl yaptınız, lazerle çizilmiş mavi çizgiler gibi. Bilgi verirseniz çok memnun olurum.[/QUOTE] Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Tacın kenarlarına mavi led yerleştirip, camın içinden ışığın yansımasını sağladım. Böylelikle sizinde dile getirdiğiniz gibi lezerle çizilmiş gibi oldu. Herkese tavsiye ederim çok şık duruyor.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Tacın kenarlarına mavi led yerleştirip, camın içinden ışığın yansımasını sağladım. Böylelikle sizinde dile getirdiğiniz gibi lezerle çizilmiş gibi oldu. Herkese tavsiye ederim çok şık duruyor. [/QUOTE]
Balıklarına hayran kaldım.
Çok güzelde resimler çekmişsin.
Seni tebrik ederim.
İnşallah, sağlıklı bir şekilde besleyip bol bol yavrular alırsın.
Full hd videonda türün tüm özelliklerini bence bizimle paylaşmış. Sağlıklı yaşatıp yavrularını değerli hobici kardeşlerimizle paylaşabilmeni dilerim...
Benden ufak bi video olsun,
Sanırım buda kum kelebeklerinin pearl olanı
LD akvaryumda çekilmiştir. Arkadan masumca bakana odaklanmanızı isteyeceğim MAŞALLAH.
[VID]http://www.dailymotion.com/video/xieevt_24042011022[/VID]
Fırat kardesim kusura bakma biraz gec oldu ama cok tebrik ederim.Sahsen canli canli hem o guzel akvaryumunu hemde o esi benzeri zor bulunur bir turun en prenseslerini besleme cesareti ve basarisini gosterdigin icin seni bir kez daha cani gonulden tebrik etmek isterim.Akvaryumunun isiklandirmasi dekorasyonu malzemeleri paha bicilemeyecek olan emegin ve tabiki sonuc olarak ilk resimde de kendini belli ettigi gibi 9.0 ph ( o ph metreyi tutan kol kiminse artik ) degerinin sonucu olarak video da goruldugu uzere disinin agzindakileri nasil cevirdigini gormek emeklerinin karsiligi olarak seyretmenin senin icin artik zevkine doyum olmuyordur.Ayrica pek bilinmeyen bu turun akvarist arkadaslar arasinda yayilmasinda emeginin buyuk olacagina eminim.Bu turde de kriza goldlarda oldugu gibi cok basarili olacagindan eminim kardesim.Darisi diger hobici arkadaslarin basina...