Xenotilapia red princess yavru K. Gold bızdıklar L144 video sy.6'da
Gönderim Zamanı: 27 Nisan 2011 17:05
Gerçekten hem balıklar hem de akvaryum çok güzel. Çok berrak su ve ışıklandırması mükemmel bir akvaryum olmuş.Yavrularını da görmek nasip olur inşallah.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2011 13:44
Fırat şaheser yaratmışsın tebrik ederim.
Akvaryum gerçekten güzel ama prenseslerin ayrıca güzel.
Bu türün yavru verme durumu hakkında bilgi verebilir misin ?
Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2011 14:51
Maşallah çok güzel bir kurulum olmuş çokta emek sarfedilmiş böylesine nadide ve özel bir tür beslediğiniz için tebrik ederim renkleri şahane sağlıklı bir şekilde yetiştirip bol yavru alıp hobici arkadaşlarımızla paylaşmanız dileğiyle....Saygılar
Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2011 20:58
[QUOTE=Burak Bulut]Fırat şaheser yaratmışsın tebrik ederim.
[/QUOTE]
Estafurullah Burak şaheser değilde diğerlerinden biraz farklı olsun istedim bu akvaryum ve özellikle balıklar benim için çok özeller. Balığın yavru verme durumuna gelirsek. Bu türü kelebek yetiştirenler içinde bile çok fazla besleyen olmamakla birlikte Türkiyede belki başkada vardır ama benim tanıdığım bildiğim iki kişi (Arslan külünk ve Salih Karakuş) üretme başarısını gösterebildiler. İnşallah şuan ilk videodaki sağ tarafta yumurtaları çeviren dişi iki haftadır yavrularını tutuyor ve inşallah bu nadide türden yavru alabilen üçüncü kişi ben olurum. Eğer olurda yavrularını salar ve ben de o muhteşem görüntüyü görebilirsem siz sevgili dostlarla heyecanımı seve seve paylaşırım.
Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2011 23:46
Fıratcım harika bir akvaryum ve harika balıklar ve tabiki harika fotoğraflar eline emeğine sağlık umarın en kısa zamanda yavrularını görmek nasip olur saygılarımla.
Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2011 08:16
[QUOTE=FIRATSSS][QUOTE=Burak Bulut]Fırat şaheser yaratmışsın tebrik ederim.
Düzeltme yapayım. Tuna Cebecioğlu yıllar önce bu türden yavru almıştır. Sadece bu türden değil tabiki pek çok özel kum kelebeği türünü getirtmiş ve yavru almıştır.
[/QUOTE]
Estafurullah Burak şaheser değilde diğerlerinden biraz farklı olsun istedim bu akvaryum ve özellikle balıklar benim için çok özeller. Balığın yavru verme durumuna gelirsek. Bu türü kelebek yetiştirenler içinde bile çok fazla besleyen olmamakla birlikte Türkiyede belki başkada vardır ama benim tanıdığım bildiğim iki kişi (Arslan külünk ve Salih Karakuş) üretme başarısını gösterebildiler. İnşallah şuan ilk videodaki sağ tarafta yumurtaları çeviren dişi iki haftadır yavrularını tutuyor ve inşallah bu nadide türden yavru alabilen üçüncü kişi ben olurum. Eğer olurda yavrularını salar ve ben de o muhteşem görüntüyü görebilirsem siz sevgili dostlarla heyecanımı seve seve paylaşırım.
[/QUOTE]Düzeltme yapayım. Tuna Cebecioğlu yıllar önce bu türden yavru almıştır. Sadece bu türden değil tabiki pek çok özel kum kelebeği türünü getirtmiş ve yavru almıştır.
Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2011 09:00
[QUOTE=GÜVEN] [QUOTE=FIRATSSS][QUOTE=Burak Bulut]Fırat şaheser yaratmışsın tebrik ederim.
Düzeltme yapayım. Tuna Cebecioğlu yıllar önce bu türden yavru almıştır. Sadece bu türden değil tabiki pek çok özel kum kelebeği türünü getirtmiş ve yavru almıştır.
[/QUOTE] Güven Abi teşekkür ederim. Tuna Bey'i böyle özel kum kelebeklerinden yavru aldığı için buradan tebrik ederim. Mutlaka daha besleyip yavru alabilen çıkacaktır. Böylece bu güzel türü besleyenlerde belli olacaktır. Bu benim için çok sevindirici bir gelişme olmakla birlikte, bakalım TR'de sıralamam bu gidişle kaça gerileyecek.FIRATSSS 2011-04-29 09:01:04
[/QUOTE]
[/QUOTE]Düzeltme yapayım. Tuna Cebecioğlu yıllar önce bu türden yavru almıştır. Sadece bu türden değil tabiki pek çok özel kum kelebeği türünü getirtmiş ve yavru almıştır.
[/QUOTE] Güven Abi teşekkür ederim. Tuna Bey'i böyle özel kum kelebeklerinden yavru aldığı için buradan tebrik ederim. Mutlaka daha besleyip yavru alabilen çıkacaktır. Böylece bu güzel türü besleyenlerde belli olacaktır. Bu benim için çok sevindirici bir gelişme olmakla birlikte, bakalım TR'de sıralamam bu gidişle kaça gerileyecek.
Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2011 00:31
Vay Fırat gene yapmışsın yapacağını ..Akvaryuma bayıldım renk dizayn ışık hepsi süper olmuş.Balıklara zaten söylenecek bir şey yok.Çok güzel olmuş ellerine sağlık.
41 kere maşallah :):)
Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2011 22:25
Maşallah Fırat harika bir tank kurmuşsun. Red prenseslerinde resimlerde tüm güzelliklerini sergilemişler. Tropheuslardaki gibi kelebeklerden de bol bol yavrular alırsın inşallah.
Selamlar.