*** Tanganyika Nadide Türleri *** Son Foto 16-17de
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Tank tank degil tanganyika golunun minyaturu olmus
MİNİGANYİKA dedim ben:)
Eee Yakinda da bir belgeselle olayi Şahlandirmani bekliyoruz.
MİNİGANYİKA BELGESELİ...
Bahri kardeşim kaç senedir camiadayım bir çok arkadaşla paylaşımda bulundum . Bu dediğimi yüzüne söylediğim kişiler elbet oldu ama daha kimsenin sayfasına kalıcı olsun diye yazmadım . Senin kadar düzgün karakterli insana çok az rastlanır
Buna eminol tüm güzelliklere sahip olmayı hakediyosun . Neden dersen ? 1 aydan fazladır fırsat bulupta balıklarını gönderemedim ! Hiç sitem etmedin , sitem etmeyide burak Ağzını açıpta tek bir söz bile söylemedin.... Bence her şey açık seçik ortada . Seni tanımayan üzülsün.
[QUOTE=Volkan ULUĞ]Kardeşim benide Tanganyikacı yaptın ya sana ne diyeyim başka Bütün görselliği tek bir tankta yaşamak kadar zevkli bir an yoktur değil mi
[/QUOTE]
Tank tank degil tanganyika golunun minyaturu olmus
MİNİGANYİKA dedim ben:)
Eee Yakinda da bir belgeselle olayi Şahlandirmani bekliyoruz.
MİNİGANYİKA BELGESELİ...[/QUOTE]
[QUOTE=EMRAH.Y]Bahri sen aştin kendini bu tanka yorum yapmak yanlis olur sadece kos koca MAŞAALLAH denir emegine saglik harika bir keyif tanki.[/QUOTE]
Bahri kardeşim kaç senedir camiadayım bir çok arkadaşla paylaşımda bulundum . Bu dediğimi yüzüne söylediğim kişiler elbet oldu ama daha kimsenin sayfasına kalıcı olsun diye yazmadım . Senin kadar düzgün karakterli insana çok az rastlanır
Buna eminol tüm güzelliklere sahip olmayı hakediyosun . Neden dersen ? 1 aydan fazladır fırsat bulupta balıklarını gönderemedim ! Hiç sitem etmedin , sitem etmeyide bırak Ağzını açıpta tek bir söz bile söylemedin.... Bence her şey açık seçik ortada . Seni tanımayan üzülsün.
[QUOTE=fossadeileoni]Cok guzel bir akvaryum olmus tebrikler, furciferlerin durumu nedir? o kalablikta stres'e girebilirler. [/QUOTE]
Fakat Frontosalar tabiki ileri ve uzun bir zaman sonra iyi yem alip büyürse, bu Akvaryumun kücük gelebilir. Ben 40cm ye kadar büyük Frontosa gördüm inan muhtesem bir görüntü. Umarim seninkilerde öyle olurlar.
Tabi daha cok zaman var. Hayirli olsun ve hersey gönlünce olsun.
[QUOTE=president03]Selamlar öncelikle çalışmalarınızı ve başarılarınızı tebrik eder.Eğer sizin için bir sakıncası yoksa akvaryum camlarını ne kadara aldınız. [/QUOTE]
[QUOTE=kastinbjk] Maşallah Bahri Bey çok güzeller ve tankınızda mükemmel olmuş. [/QUOTE]
[QUOTE=Last-Ottoman]Xenotilapia ve Frontosalarin cok güzel.
Fakat Frontosalar tabiki ileri ve uzun bir zaman sonra iyi yem alip büyürse, bu Akvaryumun kücük gelebilir. Ben 40cm ye kadar büyük Frontosa gördüm inan muhtesem bir görüntü. Umarim seninkilerde öyle olurlar.
Tabi daha cok zaman var. Hayirli olsun ve hersey gönlünce olsun.
[/QUOTE]