Yapay Bitkili Akvaryumum
Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2014 12:40
Resimdeki bitkilerin gerçek bitkiden resmen bir farkı yok.Ön plandaki subulata benzeri bitkilerde mi yapay acaba? :)Güzel olmuş.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 07 Ocak 2014 02:21
[QUOTE=GurcanBey]Resimdeki bitkilerin gerçek bitkiden resmen bir farkı yok.Ön plandaki subulata benzeri bitkilerde mi yapay acaba? :)Güzel olmuş.[/QUOTE]
Hepsi yapay birtek mango kökü gerçek :)
Hepsi yapay birtek mango kökü gerçek :)
Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2014 01:27
Buda bitkili akvaryumum. Bunda pek tasarım düşünemedim çünkü ilk deneyimim olduğu için kolay öğrenebileceğim uğraştırmayacak birşey istedim ilerlettikten sonra birşeyler ekler çıkartırız zaten ön plan bitkileri daha eklenmedi :)
Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2014 19:27
Bitkiler gelişince ısıtıcı,termometre,difüzörü de kamufle ettinizmi mevcut halinden daha güzel bir hal alacaktır.
Difüzör olarak ne kullanıyorsunuz marka ve fiyat bilgilendirmesi yaparsanız sevinirim.Keyifli hobiler ![](smileys4/smiley4.gif)
![](smileys4/smiley1.gif)
![](smileys4/smiley4.gif)
Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2014 00:38
[QUOTE=ByRecep] Bitkiler gelişince ısıtıcı,termometre,difüzörü de kamufle ettinizmi mevcut halinden daha güzel bir hal alacaktır.
Difüzör olarak ne kullanıyorsunuz marka ve fiyat bilgilendirmesi yaparsanız sevinirim.Keyifli hobiler
[/QUOTE]
Dört gözle bekliyorum gelişmelerini :) Ista 3in1 Co2 Difüzör kullanıyorum birçok yerde okudum genelde bunu tercih ediyorlar fiyatıda 20-25 TL arası..
![](smileys4/smiley1.gif)
![](smileys4/smiley4.gif)
Dört gözle bekliyorum gelişmelerini :) Ista 3in1 Co2 Difüzör kullanıyorum birçok yerde okudum genelde bunu tercih ediyorlar fiyatıda 20-25 TL arası..